İGF

Batman’da 180 Bin öğrenciye fuar davetiyesi

27 Ekim’de kitapseverlerle buluşacak olan Batman Kitap Fuarı hazırlıklarında sona gelindi. Batman Valiliği ve Batman Belediyesi tarafından 27 Ekim-7 Kasım arasında gerçekleşecek fuar boyunca edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda ünlü isim kente konuk olacak.

Ercan ARSLAN(Batman Haber)- Şehir merkezinde 3 bin metrekarelik geniş bir alan olan Batman Valiliği önündeki Avukat Zekeriya  Aydın Caddesi’nde kurulacak fuardaki 127 stantta 100’ün üstünde saygın yayınevi eserlerini sergileyecek. Batman’daki öğrencilerin kitap fuarına katılabilmeleri için Vali Hulusi Şahin tarafından ilçe ve köyler dahil kentteki 180 bin ilköğretim öğrencisine davetiye gönderildi. Öğrencilerin fuara katılabilmesi için davet mektubu dışında okullara servislerle ulaşım desteği de verilecek.

Öğrencilerin tamamının kitap fuarından faydalanabilmeleri için Batman Valiliği ve Batman Belediyesi katkılarıyla hediye çekleri dağıtılacak. Batman için açılan yeni sayfada kaynakların tümünü kent için kullanarak kronikleşen sorunları birer birer çözüme kavuşturduklarını belirten Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, “Biliyoruz ki Batman; eğitim, sosyal faaliyetler, kültür ve sanat konusunda da hizmetin en iyisini hak ediyor. Batman Kitap Fuarı da şehrimize değer katacağına inandığımız önemli etkinlikler arasında. Gencinden yaşlısına tüm Batmanlıları; düşünce iklimimizde ilim, felsefe, kültür ve sanat rüzgarları estirecek Kitap Fuarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica