İGF

Batman’da Babalar Günü’nde şehit babalarını unutmadılar

Batman’ın Sason ilçesinde faaliyet yürüten Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Eğitim Bir-Sen Sason İlçe Başkanı Kemal Belge, Şehit Gazi Birlik-Sen İlçe Başkanı Nevzat Artık İdlib’te şehit olan sözleşmeli er Cuma Bağatur’un babasını evinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı.

BATMAN (İGFA) – Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan sözleşmeli er Cuma Bağatur’un babası Mehmet Bağatur’u Sason’a bağlı Aşağı Mahalle’deki evinde ziyaret eden Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik ve beraberindekiler, şehit babasının Babalar Gününü kutladı.

Ziyarette konuşan Çelik, Mehmet Bağatur’un bir oğlunu şehit verdiğini söyledi. Çelik, ”Bağatur bir oğlunu şehit verdi ama binlerce evlat kazandı. Bizler her zaman Mehmet amcanın yanında olacağız ve ona bir evlat sıcaklığını hissettirmeye çalışacağız. Mehmet amcanın ve ülkemizdeki bütün şehit babalarının Babalar Günü kutlu olsun” dedi.

Ziyarette duygulu anlar yaşan baba Bağatur da ”Bugün Babalar Günü. Beni evladım arayıp Babalar Günümü kutlayamadı ama manevi evladım olan sizler ve burada olmayan birçok kişi beni ziyaret ederek Babalar Günümü kutladı. Bugün ayrıca bir gururluyum. Şehit babası olmak herkese nasip olmayacak kadar değerlidir. Bana nasip eden Allah’a hamdolsun” diye konuştu.

Bağatur, ziyaretlerinden dolayı Çelik ve beraberindekilere teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica