İGF

Batman’da mahalle buluşmaları meyvelerini veriyor

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Mahalle Buluşmaları Programında halktan dinlediği sorunların çözüme kavuşturulması için incelemeler yapmaya devam ediyor.

BATMAN (İGFA) –  Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in öncülüğünde gerçekleşen Mahalle Buluşmaları’nda halk sorunlarını iletme şansı yakalıyor.

Bugüne kadar Vali Şahin, Hilal, Seyitler, Sağlık, Tilmerç, Pazaryeri, Petrolkent ve Kültür Mahalleleri’nde Mahalle Buluşmaları Programı gerçekleştirdi. 

Belediye bir yandan sorunlarını birinci ağızdan dinlerken, mahalle muhtarlarının ilettikleri talepleri de işleme alıyor. Bugüne kadar yolların asfaltlanması, kaldırım çalışmaları, parke taşı işleri, ilaçlama, metruk evlerin yıkımı, altyapı sorunların çözümü, kanalizasyon, su arıza iş ve işlemleri, imar sorunlarının çözüme kovuşturulması, park ve bahçe ihtiyaçlarının giderilmesi, temizlik, sosyal yardım konularında gelen istekleri inceleyen Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, 2020 yılında 45 mahalle muhtarı ve sakinleri tarafından gelen 404 talebi ilgili birimlere sevk ederek yüzde 90’ının çözüme kavuşturdu. Çözüm bekleyen diğer talepler de 2021 yılı programına alındı.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica