Genel

Baytar Steakhouse Serdivan da yakında hizmete açılıyor

Baytar Steakhouse Serdivan da yakında hizmete açılıyor … Enes & Emre Baytar kardeşler; “Bunun üzerine Ferizli’den sonra Serdivan’da da yeni bir şube açmaya karar verdik. Böyle bir zamanda bu kararı vermek kolay olmadı” dediler. detaylar haberimizde…

Baytar Steakhouse Serdivan da yakında hizmete açılıyor

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde 35 yıldır büyükbaş çiftliği işleten baba İlyas Baytar; tecrübe ve deneyimlerini ustalıkla birleştirip kendi çiftliklerinde ürettikleri ve Türkiye’nin dörtbir yanına satış yaptıkları ‘Baytar Et Dünyası Sucukları’ markalı ürünlerini, Emre ve Enes Baytar kardeşlerin Ferizli İlçesi’nde 2 yıldır işlettikleri Baytar’da et severlerin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Ferizli İlçesi’nde Baytar Steakhouse’de, leziz ve kaliteli ürünler dışında sipariş üzerine de satış yapan Emre ve Enes Baytar kardeşler; misafirlerce tüm ürünlerin çok beğenildiğini ve bundan dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.

Yakında Serdivan ilçesinde yeni bir şube açarak, hizmet ağını genişletmeye hazırlanan Şef Emre ve Enes Baytar kardeşler, mekanlarında misafirlerini ağırlamaya devam ederken, önceki gün de Fotomaç Gazetesi Yazarı Spor Yorumcusu Emre Bol ve Galatasaray’lı eski futbolcu Evren Turan’ın Baytar Steakhouse’nin müdavimleri olduğunu ve adeta tanıtım elçisi gibi gittikleri bir çok yer de firma ve ürünlerinden övgü ile söz ettiklerini belirtti. “Ürünlerimizin beğenilmesi bize cesaret ve mutluluk verdi” diyen Enes & Emre Baytar kardeşler; “Bunun üzerine Ferizli’den sonra Serdivan’da da yeni bir şube açmaya karar verdik. Böyle bir zamanda bu kararı vermek kolay olmadı, ancak biz ürünlerimize ve Sakarya halkına güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica