Ekonomi

Bedelli askerlik açıklamasını savunma bakanı yaptı

Bedelli askerlik açıklamasını savunma bakanı yaptı Bakan Canikli; Bedelli askerlik konusunda, şu anda gündemimizde bu yok. Çünkü, şu anda ciddi manada asker kadrosunda eksilme var. Onun için biz, vatansever evlatlarımızı askere bekliyoruz. Bedelli askerlik açıklamasını savunma bakanı yaptı detaylar haberimizde…

Bedelli askerlik açıklamasını savunma bakanı yaptı

Bakan Canikli, “Şu anda hükümetimizin gündeminde bedelli askerlik söz konusu değil.”

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, bir süredir kamuoyunun gündemini meşgul eden, “bedelli askerlik” konusuyla ilgili açıklama yaptı. Canikli, “Şu anda hükümetimizin gündeminde bedelli askerlik söz konusu değil” dedi.

TBMM’de konuşan Bakan Canikli, Rusya’dan alınacak “S-400” sistemlerinin de ilk teslimatın 2019’da gerçekleşeceğini belirterek, “Rusya ile S-400 sistemleri tedariki için sözleşme imzalandı. Biri opsiyon olmak üzere iki S-400 sistemi sözleşme kapsamında tedarik edilecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bedelli askerlik açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabeyn Köşkü’nde ATV, A Haber ve A News ortak yayınına katıldı. Erdoğan, milyonların merakla beklediği bedelli askerlik hakkında konuştu.

Erdoğan gündemimizde yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce katıldığı bir televizyon programında “Bedelli askerlik konusunda, şu anda gündemimizde bu yok. Çünkü, şu anda ciddi manada asker kadrosunda eksilme var. Onun için biz, vatansever evlatlarımızı askere bekliyoruz. Hele hele üniversite bitirmiş, bedelli askerlik bekliyor. Zaten gelip yapacağın askerlik 6 ay. Bunun da yaklaşık bir 20 günü izin; 5 ay 10 gün. Gel askerliğini yap. Askerlik bir de sana bir çok kazanım sağlıyor.” demişti.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica