Siyaset

Belediye Başkanının evine ikinci saldırı

Belediye Başkanının evine ikinci saldırı Hakkari’nin Durankaya beldesinin bağımsız Belediye Başkanı ve Slehi aşiretinin kanat önderi olan Fatih Keskin’in kent merkezindeki evinin önüne ses bombası ve silahla saldırı düzenledi. Belediye Başkanının evine ikinci saldırı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Belediye Başkanının evine ikinci saldırı

Hakkari’den 20 kilometre uzaklıktaki Durankaya beldesinin Belediye Başkanı Fatih Keskin’in kent merkezinde bulunan Gazi Mahallesi’ndeki iki katlı evine  ikinci kez saldırı düzenlendi. Keskin’in evine saat 19.30 sıralarında önce ses bombası atan kimliği belirsiz kişiler, ses bombası attıktan sonra eve silahla ateş açtılar. Başkan Keskin’in korumaları saldırganlara anında ateş açarak karşılık verdi. Kısa süren çatışmanın ardından saldırıyı gerçekleştiren şahıslar kaçarken, saldırıda yaralanan olmadı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik gücü ve zırhlı araç sevk edildi.

17 günde ikinci saldırıya korumalar anında karşılık verdi

Keskin ailesi saldırıda yaralananın olmadığını belirterek, saldırıya korumaların anında karşılık verdiğini belirttiler.

Saldırı haberini duyan binlerce vatandaş ve Başkan Keskin’in yakınları da başkanın evine akın etti.

Başkan Keskin’in evinin bahçesine 7 Eylül 2017 saat 22.00 sıralarda da ses bombası atılmış ve korumalar yine saldırganlara anında karşılık vermişti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica