Siyaset

Belli ki AKP eteklerinden tutuşmuş

Belli ki AKP eteklerinden tutuşmuş CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metroda birinci önceliğin AKP’nin en fazla oy aldığı yerlere verileceği sözlerine tepki gösterdi. Belli ki AKP eteklerinden tutuşmuş detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Belli ki AKP eteklerinden tutuşmuş

“İstanbullular bu şantaja asla boyun eğmeyecek”

Engin, “İstanbullular bu şantaja asla boyun eğmeyecek, seçimlerde bu ayrımcı ve partizan zihniyete yedi düvelden duyulacak Osmanlı tokadıyla sandıkta gereken yanıtı vereceklerdir” dedi.

“Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallah”

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın sözlerine tepki gösterdi. Konuşmasında AKP‘nin partizan, ayrımcı ve ötekileştirici yönetim felsefesi ve hizmet anlayışını sürdürdüğünü ifade eden Engin, “Ülkemiz yaşamın her alanında AKP kadar partizan bir iktidarı bugüne kadar yaşamadı. İşte son örneği. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin atanmış belediye başkanı ‘Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallah” diye buyurmuş’ dedi.

“Oy yoksa hizmet de yok anlayışındalar”

Ak Partililerin yaptırdıkları anket sonuçları nedeniyle eteklerinin tutuştuğunu söyleyen Engin; “Tüm sandık başı oyunlarına rağmen AKP yöneticileri seçimleri kaybedeceklerini anladıkları için; şimdi de İstanbullulara aba altından sopa göstererek, ‘oy yoksa hizmet de yok’ anlayışındalar” diye konuştu.

“Partizan zihniyete yedi düvelden duyulacak Osmanlı tokadıyla sandıkta gereken yanıtı vereceklerdir”

İstanbulluların bu şantaja asla boyun eğmeyeceklerini dile getiren Didem Engin; “İstanbullular seçimlerde bu ayrımcı ve partizan zihniyete yedi düvelden duyulacak Osmanlı tokadıyla sandıkta gereken yanıtı vereceklerdir” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica