Genel

Beton yığınlarına gömülmüş bir Kocaeli istemiyoruz

Beton yığınlarına gömülmüş bir Kocaeli istemiyoruz Özen; “Bizler, kardeş kavgası olsun istemiyoruz, bizler bu milletin hain olarak yaftalanmasını, ötekileştirilmesini istemiyoruz. Şairin dediği gibi, kardeş kavgasına son vermiş bir millet istiyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Beton yığınlarına gömülmüş bir Kocaeli istemiyoruz

Adaylar önce konuştu…

Saadet Partisi geçtiğimiz gün, İzmit Milli İrade Meydanı’nda yoğun katılımlı bir miting icra etti. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu kürsüye çıkmadan evvel, Saadet Partisi Belediye Başkan adayları konuştu. Mitingde dikkat çekici bir konuşmayı da Saadet Partisi İzmit Belediyesi Başkan adayı Ahmet Özen yaptı.

Özen’in konuşması şöyle:

“onu şimdi anlıyoruz”

“Erbakan Hocamızdan aldığı emaneti yere düşürmeden, leke getirmeden bu meydana kadar taşıyan Milli Görüşçü kardeşlerim ve yine ‘biz zamanında hocamızı anlayamadık, onu şimdi anlıyoruz’ diyen farklı siyasi düşüncedeki kardeşlerim;

“Kocaeli Saadeti bekliyor”

Siftah yapamayan esnaf kardeşim, EYT’liler, evladı hastane önlerinde uyuşturucu krizine giren, gözleri yaşlı anne ve babalar sizleri bekliyor… Toprağı ve tohumu para etmeyen köylüler, evlenemeyen gençler, boşanan aileler, mutsuz olan İzmit, Kocaeli Saadeti bekliyor.

“Zengin-fakir sen-ben ayrımı olmasın”

Biz, böyle bir memleket istemiyoruz. Biz, beton yığınlarına gömülmüş bir Kocaeli istemiyoruz. Biz; dalın yeşil, göğün mavi, toprağın sarı olduğu bir Kocaeli, bir İzmit istiyoruz. Beton yığınlarının değil, kuşların, çiçeklerin diyarı olan bir memleket istiyoruz. Bizler, kardeş kavgası olsun istemiyoruz, bizler bu milletin hain olarak yaftalanmasını, ötekileştirilmesini istemiyoruz. Şairin dediği gibi, kardeş kavgasına son vermiş bir millet istiyoruz. Zengin-fakir sen-ben ayrımı olmasın, herkesin evi barkı olsun istiyoruz.

“Umut için mühürlerini Saadet Partisine basacaklar”

İnanıyorum ki, bütün siyasi düşüncedeki kardeşlerimiz, kurtuluş için, umut için mühürlerini Saadet Partisine basacaklar. Bu duygu ve düşüncelerle Perşembe Pazarı Meydanı’nı baskı ile değil, gönlü ile dolduran sizleri, Allah’a emanet ediyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica