Siyaset

Beyhan Korkmaz Adaylık Başvurusunu yaptı

Beyhan Korkmaz Adaylık Başvurusunu yaptı

14 Mayıs’ta yapılan olan genel seçimlerde milletvekili olmak isteyen Beyhan Korkmaz Adaylık başvurusunu CHP Genel Merkezine yaptı – akarhaber

CHP’den başvurusunu yapan korkmaz duygularını şu sözlerle ifade etti:
28. Dönem Kocaeli Milletvekilliği Adaylığı için, başvuru sürecimi tamamlamış durumdayım. Önceliklerimin, Eğitim Alanı, Sosyal Hizmetler, Çocuklar, Gençler ve Kadınlar olduğunu vurgulayarak, doğduğumuz, doyduğumuz şehir, Kocaeli’nin gerçek ihtiyaç ve talepleri ile yeniden şekillendirilip, ortak akılla, kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu belirtmek isterim.

Eğitim, Kültür, Sanat, Bilim, Teknoloji, her alandaki yeniliklerin yakından takipçisi, kendini çok yönlü geliştirmeyi ilke edinmiş, ancak bu sayede insanlığa faydalı büyük projeler ortaya konabileceği düşüncesi ile hareket eden, bir önceki fikri, eski kabul edip, kendini güncel tutmaya çalışan bir eğitimci olarak, Milletvekili A. Adaylığı sürecimi, siz değerli Kocaelililerin desteği ile Adaylaştırmak en büyük arzumdur.

Zor günler ve çekişmelerden geçtiğimiz bu süreçte, iktidarı bırakmak istemeyen ama artık kendini yenileyemeyen, tüm dost ve akrabaları ile, fayda sağlayamayan, koltuk işgal eden, hükümet değişikliğini yenilgi sayan, fakat muhalefet görevinin ne kadar kutsal olduğu zevkini hiç tatmamış, AKP kadrolarının topyekûn emekli edilmesi ve bu zevki tattırmak için çalışacağıma kamuoyu huzurunda söz veriyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin, çalışmaya hazır tüm kadroları ile Türkiye’yi, 1923 ruhu ile, yeniden yapılandırılması için, çalışacak, güven duyduğum Partimi, iktidar ve sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için, yarınlardaki yenilenmeye, Hakka, Hukuka inancını yüreğinde hisseden, mücadeleye katkı sağlayacak, tüm Kocaelili hemşehrilerime teşekkür eder, A. Adayı olan tüm arkadaşlarıma, Partimize katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ederim. Haydi Arkadaşlar! Başlıyoruz! Başlıyoruz.

Beyhan Korkmaz Kimdir?
Beyhan KORKMAZ 1977 Kocaeli/İzmit doğumlu. Dört çocuklu bir ailenin son çocuğu olarak dünyaya geldi. Kocaeli/Kartepe’de ikamet etmektedir.
İlk ve Orta Öğrenimini İzmit’te, Üniversite Eğitimini 2002 yılı Konya Selçuk Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Pedagojik Eğitim ve Formasyon sahibidir. 2004 Gazi Üniversitesinde İngilizce eğitimi alarak, yan dal İngilizce Öğretmenliği formasyonunu tamamladı. Son olarak Anadolu Üniversitesi AÖF/Sosyal Hizmetler bölümünü bitirdi. Fransızca ve İngilizce Öğretmenidir. Kocaeli Öğrenci Veli-Der Şube Başkanlık ve Yardımcılıkları görevlerini üstlendi. Aynı zamanda Veli-Der Genel Merkezi Çocuk Yoksulluğu Araştırmacısıdır.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica