Genel

Bilim Adamları ve Mucitler ‘Akıllı Maske’ mucidini ziyaret etti

Bilim Adamları ve Mucitler ‘Akıllı Maske’ mucidini ziyaret etti … Akıllı Maske buluşundan dolayı Mehmet İmrak’ı tebrik eden Genel Başkan Yusuf Uygur; çalışmalarında başarılar diledi. detaylar haberimizde…

Bilim Adamları ve Mucitler ‘Akıllı Maske’ mucidini ziyaret etti

Bilim Adamları ve Mucitler Derneği Genel Merkezi Yöneticileri; ‘Akıllı Maske’nin buluşunu yapan Coronoty Şirketlerinin CİO’su Mehmet İmrak’ı İstanbul Maslak’taki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Bilim Adamları ve Mucitler Derneği Genel Başkanı Yusuf Uygur; beraberindeki KRC Bölge Müdürü Elektrik Mühendisi Muhammed Öztürk ile birlikte ortak iş birliği kapsamında değerlendirmeler yapmak üzere derneğin yeni üyesi olan ‘Akıllı Maske’nin buluşunu yapan Coronoty Şirketleri’nin CİO’su Mehmet İmrak’ı İstanbul Maslak’taki çalışma ofisinde ziyaret etti. Akıllı Maske buluşundan dolayı Mehmet İmrak’ı tebrik eden Genel Başkan Yusuf Uygur; çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette çalışmaları hakkında Bilim Adamları ve Mucitler Derneği Genel Merkezi adına bilgi veren Genel Başkan Yusuf Uygur; hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında da Boğaziçi Elektrik A.Ş Marmara Bölge Müdürü Ramazan Sarıgöl ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica