Genel

Bir anda bu hız bu heves nereden çıktı hayırdır bozguncu

Bir anda bu hız bu heves nereden çıktı hayırdır bozguncu AKP genel başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ Düzce’de partisinin il kongresinde Abdullah Gül için ağza alınmayacak sözler sarfetti. Bir anda bu hız bu heves nereden çıktı hayırdır bozguncu detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Bir anda bu hız bu heves nereden çıktı hayırdır bozguncu

AKP genel başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce’de partisinin kongresine katıldı.

Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle:

“Bizi asıl üzüntüye sevk eden ise, böyle bir zatla…”

Tabi bizi asıl üzüntüye sevk eden ise, böyle bir zatla, böyle bir partiyle aynı istikamette güya siyaset yapanları görüyor olmamızdır.

“Görmediğimiz kişiler bir anda sahaya inmeye, konuşmaya başladılar…”

Türkiye yanarken, İslam dünyası yanarken, insanlık inim inim inlerken sesleri solukları çıkmayan, en küçük bir aksiyonlarını görmediğimiz kişiler bir anda sahaya inmeye, konuşmaya başladılar. Hayırdır? Bir anda bu hız, bu heves nereden çıktı? Biz milletimizle olan muhabbetimizi derinleştirirken bu bozgunculuk merakı nedir? Bize yakışan, birlik olmaktır. Dayanışma içinde hareket etmektir.

“Bu konuyu daha fazla deşmek, büyütmek, üzerinde konuşmak istemiyorum”

Siyasi hayatımın her döneminde en önemli desteğin hakkın ve halkın desteği olduğunu bizzat yaşayarak gördüm. Bugün de aynı anlayışla yolumuza devam ediyoruz. En büyük hakem millettir. Bu konuyu daha fazla deşmek, büyütmek, üzerinde konuşmak istemiyorum. Bu konuda nihai kararı milletimiz verecektir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica