Genel

Bir hilal beş yıldız iktidara hazırız

Bir hilal beş yıldız iktidara hazırız Saadet Partisi İstanbul teşkilatı bayramın son gününde ‘Saadet Sokakta’ yürüyüşünü gerçekleştirdi. İstanbul Milletvekili adaylarının katılımı ile gerçekleştirilen yürüyüşte adaylar İstiklal Caddesindeki vatandaşları selamladı. Bir hilal beş yıldız iktidara hazırız detaylar haberimizde…

Bir hilal beş yıldız iktidara hazırız

İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Sevim, Galatasaray Lisesi önünde bir konuşma gerçekleştirdi. Sevim, “24 Haziran’da büyük bir dip dalgaya hep birlikte şahitlik edeceğiz. Bu dip dalganın adı ‘Saadet Partisi’ olacaktır” dedi.

“Saadet Sokakta eylemi”

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bayramın son gününde Taksim’de buluşan teşkilat mensupları, Saadet Partisi İstanbul milletvekilli adaylarının katılımı ile “Saadet Sokakta” eylemini gerçekleştirdi. Taksim Tünel’den Galatasaray Lisesi önüne kadar yürüyen coşkulu kalabalık; “Bir hilal beş yıldız, iktidara hazırız” ve “Bilge Başkan, Temel Başkan” şeklinde sloganlar attı. Programa Saadet Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Birol Aydın ve Mustafa Kaya, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Sevim, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Altan Tan ve Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Nagehan Gül Asiltürk ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

“24 Haziran’da büyük bir dip dalgaya hep birlikte şahitlik edeceğiz”

“Saadet Sokakta” eyleminde konuşma gerçekleştirerek partililere ve İstiklal Caddesindeki kalabalığa hitap eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Sevim, “Muhterem İstanbullu kardeşlerim, hanımefendiler ve beyefendiler, geleceğimizin teminatı sevgili gençler, sözlerimin başında en kalbi duygularla sizleri selamlıyorum. 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri vatanımız ve bütün insanlık için hayırlara vesile olsun. Milletimizin verdiği karar ile ülkemiz yandaşlara değil vatandaşlara hizmet edecek yeni bir dönemi başlatacaktır. 24 Haziran’da büyük bir dip dalgaya hep birlikte şahitlik edeceğiz. Bu dip dalganın adı ‘Saadet Partisi’ olacaktır” dedi.

“24 Haziran seçimleri öncesinde ülkemiz uçuruma bir adım kalmış vaziyettedir”

İstanbul’un Ağabeyi Dr. Abdullah Sevim, “İçinde bulunduğumuz şartları hep birlikte yaşıyoruz. 16 yıldır ülkemiz; bizim istediğimiz gibi, insanımızın menfaatini, çıkarını ve geleceğini teminat altına alacak bir mantıkla yönetilmiyor. Her geçen gün problemlerimiz artıyor. İşsizlik, hayat pahalılığı, gelir dağılımındaki adaletsizlik, kutuplaşma, tarım ve hayvancılığın bitirilmiş olması, ihracat ve ithalatın arasındaki uçurumun giderek artması, cari açığın giderek yükselmesi, doların ateşinin bir türlü düşürülememesi ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden bir çıkmazın içerisinde olmasına hep birlikte şahitlik ediyoruz. 24 Haziran seçimleri öncesinde ülkemiz uçuruma bir adım kalmış vaziyettedir. Bütün vatandaşlarımız bu hususlar düşünüldüğünde çok hayati bir karar verecektir” şeklinde konuştu.

“İş yerinizi 16 yıl boyunca yönetmesi için birini atasanız…”

Dr. Abdullah Sevim kendisini dinleyen kalabalığa seslenerek; “İş yerinizi 16 yıl boyunca yönetmesi için birini atasanız. İşlerin kötüye gittiğini ve zarar ettiğini tespit ettiğiniz halde, ben bu insanı bu yöneticiyi çok seviyorum; ona çok aşığım mantığı ile iş yerinizi idare etmesine izin verir misiniz?” diye sordu. Kalabalık hep bir ağızdan “Hayır” dedi. Abdullah Sevim, “O halde 16 yıldır Türkiyeyi yöneten zihniyet maalesef problemlerimizi çözmek yerine giderek artırdı. O halde problemlerin çözümü için, zulümle adaleti, ezenle ezileni, 82 milyonun cumhurbaşkanı olacak Temel Karamollaoğlu’nu iş başına getirmek suretiyle ‘Değiştirecek miyiz?” diye konuştu.

“Ekonomide, adalette, eğitim sisteminde, dış politikada bir tıkanıklık var”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Birol Aydın, konuşmasına kalabalığı selamlayarak başladı. Birol Aydın, “Bu yürüyüşümüzün, konuşmaların, ülkemize ve insanımıza iyilikler getirmesini, 24 Haziran seçimlerinin ülkemizde kardeşliğin, barışın, yeniden büyük Türkiye’nin inşasına vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Türkiye’nin artık bir ön görülemezlik içinde olduğunu belirten Birol Aydın, “Kıymetli İstanbullular, insanımız, toplumumuz ve Türkiye’miz yoruldu. Türkiye’miz bir ön görülemezlik içerisinde. Vatandaşımız, kurumlarımız ve şirketlerimiz yarın neye uyanacaklarını kestiremiyorlar. Ekonomide, adalette, eğitim sisteminde, dış politikada bir tıkanıklık var. Bu en kaygı verici meseledir. Türkiye’nin ön görülebilir bir dönemi yakalayabilmesi için yeni bir heyecana, yeni bir iklime uyanma zaruriyeti var” diye konuştu.

“Birlikte yaşamaya ve var olan sorunları çözmeye ihtiyacımız var”

İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Birol Aydın, “Halkımız boş polemiklerden anlamsız gereksiz kutuplaşmalardan artık bıktı. İnsanımız her gün, her an, her konuda konuşanlardan yoruldu. Artık yeniden bir heyecan iklimine, birlikte yaşamaya ve var olan sorunları çözmeye ihtiyacımız var. Nasıl her nefes yeni bir nefesse, uyandığımız her gün yeni bir gün ise, her seçim de yeni bir dönemin başlangıcıdır. Türkiye yeni bir başlangıca, yeni bir hikâyeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır. Yeni dönemde hukukun adaletin özgürlüğün çoğulcu demokrasinin işlevsel hale geldiği; kuvvetler ayrılığı ilkesinin tam manasıyla uygulandığı, doğru yatırımın, sürekli üretimin, helal ve dürüst kazancın, israfın ve yolsuzluğun olmadığı; hakça paylaşımın olduğu bir Türkiye’ye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bunu Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

“Mağrur oldular, zalim oldular ve şımardılar”

Saadet Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Altan Tan, “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Mağrur oldular mağrur. Allah’ın en sevmediği şey gururdur. Onlar mağrur oldular. Ne zaman insanlar mağrur olursa Allah’ın tokadı gelir suratına iner. Mağrur oldular, zalim oldular ve şımardılar. Bu ikazı, halkın tokadını hak ettiler. 24 Haziran’da adalet, barış, hukuk, kardeşlik, uzlaşma, yeni bir anayasa ve demokratik Türkiye kazanacaktır” şeklinde konuştu.

“Bu bayram 24 Haziran’da olacaktır”

Programda kadın milletvekilleri adına bir konuşma gerçekleştiren Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Nagehan Gül Asiltürk, “Muhterem hazirun ve çok kıymetli vatandaşlarımız öncelikle mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Ramazan bir sabır ayıdır. Ramazan sabır gösterenlerin arkasından bayramla müjdelendiği bu mübarek günleri geçirirken şimdi milletimiz için ikinci bir bayram olacaktır. Bu bayram sadece milletimiz için değil bütün dünya mazlumları için bir bayram olacaktır. Bu bayram 24 Haziran’da olacaktır. Sabrın sonu mutlaka Değiştirmektir. Saadet Partisinin Meclise girmesiyle, Millî Görüşçü bir cumhurbaşkanını yani Bilge Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nu seçerek bu bayramı hep birlikte yaşayacağız. Huzur ve mutluluk için, kardeşlik ve barış için, saadet ve refah için, kalkınma ve yeniden büyük Türkiye için hep birlikte Değiştir’eceğiz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica