Siyaset

Birilerini zengin etmek için mi başkan oldunuz?

Birilerini zengin etmek için mi başkan oldunuz? Karakadılar, “Belediyemiz esnafımızdan alışveriş yapmıyor. İnsanları mağdur etmişsin bari bu dönemde malzeme alacaksan kendi esnafından al” dedi. detaylar haberimizde…

Birilerini zengin etmek için mi başkan oldunuz?

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar S.S. Kartepe Küçük Sanayi Hizmet ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Karakadılar, “Belediyemiz esnafımızdan alışveriş yapmıyor. İnsanları mağdur etmişsin bari bu dönemde malzeme alacaksan kendi esnafından al. Birilerini zengin etmek için mi belediye başkanı oldunuz?” dedi.

Karakadılar’ın Sanayi esnafı ziyareti…

Karakadılar esnafın sıkıntılarını dinledi…

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar S.S. Kartepe Küçük Sanayi Hizmet ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yegin’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından sanayi sitesi esnafını gezen Karakadılar esnafın sıkıntılarını dinledi. Karakadılar’a ziyareti esnasında CHP Kartepe İlçe Başkanı Şeref Kırmızı, İlçe Yöneticisi Bahattin Adıgüzel, Meclis üyesi aday adayları Tugay Adak ve Hasan Bayrak eşlik etti. S.S. Kartepe Küçük Sanayi Hizmet ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yegin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karakadılar’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Karakadılar ve arkadaşları sanayi esnafını ziyaret etti…

“Türkiye’de yaşanan kriz biz de yaşanmasın”

Ziyaret esnasında konuşan CHP Kartepe Belediye Başkanı adayı Cumhur Karakadılar, “Belediyemiz esnafımızdan alışveriş yapmıyor. İnsanları mağdur etmişsin bari bu dönemde malzeme alacaksan kendi esnafından al. Niçin kendi akrabamdan alışveriş yapayım ki? Kartepe büyük bir bölge. Alacakları bölebilir herkesten alışveriş yaparsın. Birilerini zengin etmek için mi belediye başkanı oldunuz? Benim anladığım siyaset insanlara hizmet etmek için yapılır. Biz bunların değişmesini istiyoruz. Burada belediye başkanı olup da İzmit’te oturan belediye başkanı ya da meclis üyesi istemiyoruz. Buranın insanıyla yönetmeye talibiz. Tüm etnik kimliklerin temsil edildiği bir meclis olacak. Türkiye’de yaşanan kriz biz de yaşanmasın” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica