Genel

Biz parti olarak işçilerimizin her zaman yanında olacağız

Biz parti olarak işçilerimizin her zaman yanında olacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Flormar Gebze Fabrikası önünde direnişlerini sürdüren işçileri ziyaret etmek amacıyla Kocaeli’ye geldi. Biz parti olarak işçilerimizin her zaman yanında olacağız detaylar haberimizde…

Biz parti olarak işçilerimizin her zaman yanında olacağız

Gebze Fabrikası önünde direnişlerini sürdüren işçileri ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz parti olarak her zaman, her yerde sizlerin haklarını savunacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu direnişçileri yalnız bırakmadı…

Kılıçdaroğlu, Flormar Gebze fabrikasında direnişçi işçilerle…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Flormar Gebze Fabrikası önünde direnişlerini sürdüren işçileri ziyaret etmek amacıyla Kocaeli’ye geldi. Programa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve partiler katıldı. Petrol-İş Sendikası temsilcileri ve işçiler ile görüşen Törk işçilerin sorunlarını dinledi.

Yakup Törk Flormar direniş işçileriyle…

“Fabrika yetkililerine ulaşmaya çalışacağız”

Gebze Fabrikası önünde direnişlerini sürdüren işçileri ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Herkes şunu çok iyi bilsin ki ben emekçinin ve alın teri dökenin yanındayım. Siyasi görüşü, kimliği ne olursa olsun emek en yüce değerdir. Kim alın teri döküyorsa, kim evine helal lokma götürüyorsa benim başımın üzerinde yeri vardır ve sonuna kadar onların haklarını savunacağım. Sizlere destek vermek için bugün yanınıza geldim. Biz parti olarak her zaman, her yerde sizlerin haklarını savunacağız. Fabrika yetkililerine ulaşmaya çalışacağız ve sizlerin hakları teslim edilene kadar mücadelenizin yanında olacağız” diye konuştu.

Zafere ulaşan yol direnişten geçer…

“Bu mücadelenin önünde saygıyla eğiliyoruz”

İşçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yakup Törk, işçilere her konuda destek vereceklerini söyleyerek, “Bu haklı direnişinizle hakkınız olanı almanız için elimizden gelen her türlü desteği vermek için yeniden buradayız. Genel Başkanımız da sizi ziyaret ederek sorunlarınızı dinledi. Bu direnişinizin olumlu bir sonuca varması için elimizden geleni yapacağız. Bu direniş zaferle tamamlandığında burada zafer kutlamasını beraber yapacağız. Sizler 213 gündür gerçekleştirdiğiniz bu direnişle Flormar’ın değil, direnişin, direncin insanları güzelleştirdiğini dünyaya gösterdiniz. Bu mücadelenin önünde saygıyla eğiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica