Genel

Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalıyız

Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalıyızAndız; “Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız” dedi. detaylar haberimizde…

Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalıyız

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Deniz KaramertRamazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız, mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Andız, “Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız” dedi.

“Bayramların ruhunda kucaklaşmak vardır”

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri olan bayramlar, sevginin, umudun, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir diyen CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Bayramların ruhunda dargınlıklara, kavgalara son verilerek barışmak ve kucaklaşmak vardır. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız” diye konuştu.

“Bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır”

Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır diyerek sözlerine devam eden Andız, “Gönül coğrafyamızı güzelleştiren ve yüreklerimizi bir kez daha sevgi, dostluk, dayanışma ve paylaşma hisleriyle dolduran Ramazan Bayramı’nın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Ayını huzurla, güvenle geçirmemizi sağlayan başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ü, Cumhuriyetimizin ayakta kalmasını sağlayan şehitlerimizi, gazilerimizi sevgi ve saygıyla anıyor, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica