Siyaset

BOP Eş başkanı Kozmik odaya Fetöcüleri sokan sensin

BOP Eş başkanı Kozmik odaya Fetöcüleri sokan sensin CHP‘nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Sen yalan söylüyorsun, BOP Eş Başkanısın, Kozmik Oda’ya FETÖ’cüleri sokan sensin. FETÖ’nün kan kardeşi sensin, tarım ve hayvancılığı bitiren sensin” ifadelerini kullandı. BOP Eş başkanı Kozmik odaya Fetöcüleri sokan sensin detaylar haberimizde…

BOP Eş başkanı Kozmik odaya Fetöcüleri sokan sensin

“Erdoğan, bilgin varsa, tecrüben varsa çık karşıma”

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Kahramanmaraş’ta vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren İnce, “Erdoğan, bilgin varsa, tecrüben varsa çık karşıma” ifadelerini kullandı.

“Millet 4 liraya çay içemiyor, sen 4500 liraya beyaz çay içiyorsun”

İzlenme oranlarına baktığını ve Erdoğan’ın dört katı izlendiğini kaydeden İnce, “Hava durumu bile Erdoğan’dan fazla izlenmiş. Benimle çık da havan olsun. Ben diyorum ki, mutfakta yangın var. Tencereye et girmiyor, dert giriyor. Kuru fasulye 10 lira Erdoğan. Millet 4 liraya çay içemiyor, sen 4500 liraya beyaz çay içiyorsun. Bir de kibir var, büyük adam o. İsra suresi 37. ayeti hatırlatıyorum. Yeryüzünde kibirlenerek yürüme, sen yeri asla yaramazsın, dağlara asla erişemezsin. Erdoğan kibiri bırak. Karşıma çık. Saraylı olan sensin, halkın çocuğu benim. Zengin olan sensin, fakirle gezen benim. Gönül köprüleri kuruyorum” dedi.

“FETÖ’nün kan kardeşi sensin, tarım ve hayvancılığı bitiren sensin”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın yalan söylediğini ifade eden İnce, “BOP Eş Başkanısın, Kozmik Oda’ya FETÖ’cüleri sokan sensin. FETÖ’nün kan kardeşi sensin, tarım ve hayvancılığı bitiren sensin” diye konuştu.

“90’ların karanlık karakteri Yenikapı mitinginde”

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’in AKP’nin mitingine katılmasını da eleştirdi.

İnce, konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı:

“Tarzan zorda, inşallah bu iş olacak, ama şımarmak yok, AK Partililer de mutlu olacak”

Dün eski başbakanlardan Tansu Çiller de oradaymış. Erdoğan sürekli 90’lara dönmekten bahsediyor ama 90’ların simgesi orada. O başarılı olsa kendi partisini kalkındırırdı. Özetin özetini söyleyeyim mi, Tarzan zorda. İnşallah bu iş olacak. Şımarmak yok. AK Partililer de mutlu olacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica