Genel

Böyle sevilen ve sayılan dünyada başka lider var mı?

Böyle sevilen ve sayılan dünyada başka lider var mı? Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 79. yılında saygı ve minnetle anıyoruz. Tüm yurtta milyonlarca Ata’nın ebediyete intikal ettiği an olan saat 09.05’te saygı duruşunda bulundular.Saatler 09.05’i gösterdiğinde Ankara ve İstanbul’da metrolarında da 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İşte o duygusal anlar… Böyle sevilen ve sayılan dünyada başka lider var mı? detaylar haberimizde…

Böyle sevilen ve sayılan dünyada başka lider var mı?

İSTANBUL

Kurtuluş savaşımızı veren milletimizin başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıldönümünde saatler 09.05’i gösterdiğinde Sağmalcılar Metro durağında da hayat durdu. Metronun gelmesini bekleyen yolcular çalan sirenle saygı duruşuna geçti. Saygı duruşu başladığında hareket halinde olan metro durağa yanaşır yanaşmaz kapılarını açarak yolcuları bekledi. Siren sesini duyan sürücüler de O-3 karayolunda araçlarından inip saygı duruşunda bulundu.

Böyle sevilen ve sayılan dünyada başka lider var mı – Metro durağı

ANKARA

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 79. ölüm yıldönümünde saat 9.05’te Ankara’daki Batıkent-Kızılay Metro hattında yolculuk yapan vatandaşlar da 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Böyle sevilen ve sayılan dünyada başka lider var mı?
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica