Genel

Bu hafta Vizyondaki filmlerde (22 Aralık 2017)

Bu hafta Vizyondaki filmlerde (22 Aralık 2017) Siz değerli izleyicilerimiz için içinde bulunduğumuz haftanın en güzel filmlerini derleyerek bilgilendirmek istedik. 22 Aralık 2017 haftasında 4’ü yerli 8 yeni film izleyicilerle buluştu. Vizyondaki güzel filmlerin konuları hakkındaki kısa özetle sizlere geldik. Umarız beğenir ve beğenerek de izlersiniz. Bu hafta Vizyondaki filmlerde (22 Aralık 2017) detaylar haberimizde…

Bu hafta Vizyondaki filmlerde (22 Aralık 2017)

Wonder Wheel (Dönme Dolap)

Usta yönetmen Woody Allen imzalı drama türündeki filmin başrollerini Kate Winslet, Juno Temple ve Justin Timberlake üstleniyor. İzleyicileri 1950’li yıllara sürükleyen film, Coney Island Eğlence Parkı’nda, aldatmanın gölgesindeki tuhaf bir aşkı konu alıyor. Film, dört ilginç karakteri ekrana taşıyor: Oyunculuk hayallerini bir kenara bırakıp garsonluk yapan Ginny, kaba saba eşi Humpty, mafyadan saklanan kızı Carolina ve senarist olmak isteyen cankurtaran genç Mickey. Oyuncu kadrosunda Max Casella, Debi Mazar ve Jim Belushi de dikkat çekiyor.

Acı Tatlı Ekşi

2013 yapımı A Wedding Invitation filminin resmi bir uyarlaması olarak çekilen romantik komedi türündeki filmin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu. Konusuna gelirsek; uzun yıllar birlikte olan Murat (Buğra Gülsoy) ve Duygu (Özge Özpirinççi) için artık sıradaki adım evliliktir. Bu nedenle Murat, Duygu’ya evlenme teklifinde bulunur. Ancak Duygu hazır olmadığını söyleyerek bu teklifi reddeder ve ikili, 5 yıl sonra hala yalnız olurlarsa evleneceklerini taahhüt eden bir anlaşma imzalayarak yollarını ayırır. 5 yıl sonra artık evlenmeye hazır olan Duygu, Murat’ı bulur ancak Murat kendine bambaşka bir hayat kurmuştur ve başka biriyle evlenmeye hazırlanmaktadır.

Stronger (Pes Etme)

Biyografik dram türündeki filmin yönetmenlik koltuğunda David Gordon Green oturuyor. Başrolde Jake Gyllenhaal’ın yer aldığı film, 2013 Boston Maratonu saldırısında bacaklarını kaybeden Jeff Bauman’ın gerçek öyküsünden esinlenerek çekildi. İyi niyetli ancak hayatında fazla başarılı olamamış Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), bir gün eski sevgilisi Erin’le (Tatiana Maslany) karşılaştığında kalbini yeniden kazanabilmek için yakın zamanda koşacağı Boston Maratonu’nun bitiş çizgisinde büyük bir pankartla onu bekleyeceğine söz verir. Ancak bitiş çizgisinde bir bomba patlar ve Bauman ağır yaralanır. Genç adam hayatta kalmayı başarsa da bacakları kesilir. Erin ve etrafındaki insanların desteğiyle hayata yeniden tutunmak için bir motivasyon bulacaktır.

Martıların Efendisi

Bu haftanın bir diğer yerli filmi olan dram türündeki Martıların Efendisi’nin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin. Oyuncu kadrosunda Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler ve Barış Yıldız öne çıkıyor. Konusuna gelecek olursak; İstanbul’da deniz kenarında, kendi halinde bir hayatı olan Martıların Efendisi (Mehmet Günsür), yıllardır beklediği misafire sonunda kavuşmuştur. Denizden çıkıp gelen saf ve masum Rüya (Bige Önal) onun dünyasını değiştirmiştir. Ancak Rüya’nın da bazı sırları vardır ve bu sırlar, Martıların Efendisi’ni uzak durmaya çalıştığı dış dünyanın tüm kötülükleriyle yüz yüze getirecektir.

Bu hafta Vizyondaki filmlerde (22 Aralık 2017)

A Bad Mom’s Christmas (Eyvah Annem Dağıttı 2)

Scott Moore ve Jon Lucas’ın yönetmenliğindeki komedi filminin dikkat çeken oyuncuları arasında Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christine Baranski ve Susan Sarandon bulunuyor. Birçok ev kadını gibi çok çalışan ancak az takdir gören Amy, Kiki ve Carla için yılın en korkunç zamanı, yani yılbaşı gelip çatmıştır. 3 anne tüm ev halkı için hediye almak, onları paketlemek, yiyecek ve içecekleri hazırlamak, kısacası herkesi memnun etmek için kendilerini harap etmek zorundadır. Bu duruma daha fazla katlanmak istemeyen üç kafadar bir sefer olsun bütün zahmete girmeden yeni yıla girmek ister. Ancak üçünün de annelerinin ziyarete gelmesiyle şok yaşacaklardır.

Ferdinand

Yönetmenliğini Carlos Saldanha’nın yaptığı Ferdinand, bu haftanın animasyon filmi olarak sinema salonlarındaki yerini aldı. Korkutucu görüntüsünden hiç beklenmeyecek şekilde sevimli ve dost canlısı olan boğa Ferdinand, sahibi Nina ile İspanya’da mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde yaşanan yanlış anlaşılma sonucu bir çiftliğe gönderilir, oradan da boğa güreşlerine çıkmak üzere seçilir. Ailesinin yanına yeniden dönmek isteyen Ferdinand, bunun için çiftlikteki arkadaşlarıyla birlikte kaçarak büyük bir maceraya atılır.

Düş Kırgınları

Senaryosunda ve yönetmenliğinde Selim Güneş’in imzasının bulunduğu dram türündeki yerli filmde Mert Tanık, Denise Ankel, Bahar Yanılmaz, Buğra Koçtepe ve Hakan Emre Ünal rol alıyor. Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan filmde, Kuzey (Mert Tanık), Ege kıyısındaki bir kasabada arkadaşı Sami ile birlikte otel işletmektedir. İkisi de yıllarca daha güzel bir dünya için mücadele etmiş, ancak bunun karşılığında büyük bedeller ödemiş ve gelecekten umutsuz bir hayat sürmeye başlamıştır. Bir gün hayat dolu, güzel Şafak’ın (Denise Ankel) gelişiyle Kuzey’in hayatı biraz değişir gibi olacaktır.

Belalılar

Bu hafta sinemaseverlerin karşısına çıkacak son yerli film ise bir Western – komedi. Senaryoda ve yönetmenlik koltuğunda Hasan Karcı’nın bulunduğu filmin oyuncu kadrosunda Sinan Bengier, Güray Kip, İsmet Erten, Erol Tezeren ve Cengiz Güçlü yer alıyor. Gaddarlığıyla meşhur Meksikalı gangster Mask (Sinan Bengier), zorla el koyduğu toprakların devlet tarafından geri alınması üzerine intikam arayışına başlar. Belalılar filminin çekimlerinin bir bölümü, binlerce Western’e ev sahipliği yapmış olan İspanya’nın Almeria şehri yakınlarında yapıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica