Genel

Bu haftanın vizyondaki filimleri 9 şubat 2018

Bu haftanın vizyondaki filimleri 9 şubat 2018 9 Şubat 2018 haftasında 2’si yerli 5 yeni film izleyicilerle buluşuyor. Fifty Shades Freed (Özgürlüğün Elli Tonu), Kayhan, Güzel Adam Süreyya, Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası, Hao ji le (İyi Günler) filimleri sevgili seyircilerimizi mutlu kılacaktır. Bu haftanın vizyondaki filimleri 9 şubat 2018 detaylar haberimizde…

Bu haftanın vizyondaki filimleri 9 şubat 2018

9 Şubat 2018 haftasında 2’si yerli 5 yeni film izleyicilerle buluşuyor.

Fifty Shades Freed (Özgürlüğün Elli Tonu)

Grinin Elli Tonu serisinin üçüncü filmi Özgürlüğün Elli Tonu’nun yönetmeni James Foley. Oyuncu kadrosunda Jamie Dornan, Dakota Johnson, Eric Johnson, Kim Basinger ve Arielle Kebbel bulunuyor. Konusuna gelecek olursak; fırtınalı geçen uzun bir dönemin ardında nihayet aşıklar kavuşmuş, Ana (Dakota Johnson) ve Christian (Jamie Dornan) evlenmişlerdir. Birlikte gerilimli ve zor günleri geride bıraktıklarını düşünen çift için önlerindeki hayat yine kolay olmayacaktır. Ana’nın eski patronu Jack Hyde (Eric Johnson) ve Christian’ın geçmişinde bırakmaya çalıştığı Elena Lincoln (Kim Basinger), hayatlarından çıkmamaya kararlıdır.

Kayhan

Recep İvedik serisiyle Türk sinemasında gişe rekorlarına imza atan komedyen Şahan Gökbakar, 10 yıl önce geniş kitleler tarafından sevilen ‘İşin Aslı’ skecindeki Kayhan karakterini sinemaseverlerle buluşturuyor. Yönetmenlik koltuğunda yine kardeşi Togan Gökbakar var. Liseden mezun olmasının üzerinden 20 yıl geçen Kayhan (Şahan Gökbakar), yıllardır görüşmediği lise arkadaşlarıyla buluşmak üzere okulun pilav gününe gider. Ancak burada acı bir gerçekle karşılaşır. Birçok arkadaşı lise yıllığında kendisiyle ilgili korkunç ifadeler kullanmıştır. Kayhan yıllar sonra teker teker bu sözlerin hesabını sormaya yemin eder.

Güzel Adam Süreyya

Yönetmenlik koltuğuna Gökçe Kaan Demirkıran’ın oturduğu belgesel filmde Beşiktaş Futbol Kulübü’nde uzun yıllardır malzemeci olarak görev yapan Süreyya Soner’le ve onu tanıyan insanlarla yapılan söyleşiler yer alıyor. Çocukluğu Zeytinburnu’nda geçen Süreyya Soner, çok sevdiği dayısı onu Beşiktaşlı yaptığında henüz 8 yaşındadır. Semt takımlarında kalecik yapan Süreyya, futbolcu formasını giymeyi hayal etmediği Beşiktaş’a malzemeci olarak girmeyi düşler ve kısa süre sonra bu hayaline kavuşur. Filme Fikret Orman, Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Les Ferdinand, Gordon Milne, Ricardo Quaresma gibi birçok isim röportajlarla konuk oluyor.

Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası

Bu hafta vizyona giren İtalyan yapımı animasyon filmin yönetmeni Sergio Manfio. İcatlar yapmayı seven, zeki ve yaratıcı genç Leonardo Da Vinci, arkadaşları Lorenzo ve hayran olduğu Lisa ile Vinci kasabasında hayatını sürdürmektedir. Günün birinde kasabalarına gelen panayırdaki bir adamın gizli bir hazinenin varlığından söz etmesi, Leonardo’nun aklına bu hazineyi bulma fikrini getirir. Arkadaşlarıyla birlikte hazinenin peşine düşen Leonardo, içinde korsanların ve önceden hiç tahmin edemeyecekleri tehlikelerin de olduğu büyük bir maceraya atılırlar.

Hao ji le (İyi Günler)

Gösterime giren üçüncü animasyon film ise Çin’den. Yönetmenliğini Liu Jian üstleniyor. Çin’in güneyindeki bir kasabada mafya babası için şoförlük yapan Xiao Zhang, giriştiği yasadışı bir işin ardından yanındaki kişiyi ekarte edip içinde tam 1 milyon yuan bulunan çantayı alarak kaçar. Amacı, geçirdiği estetik ameliyatında istediği sonucu alamayan sevgilisini yeniden ameliyat ettirecek parayı edinmektir. Ancak hırsızlığın haberi kasabada çabuk yayılır ve herkes Xiao Zhang ile 1 milyonun peşine düşer. ‘Hao ji le’ geçtiğimiz yıl Tayvan’daki 54. Golden Horse Film Festivali’nde ‘En İyi Animasyon’ ödülü almıştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica