Genel

Bu saldırı aynı zamanda Devlete yapılmış bir saldırıdır

Bu saldırı aynı zamanda Devlete yapılmış bir saldırıdır Odabaş; “Beni korumak için gelen Devletin polisleri beni koruyamamış ve zorla asılan tabela indirilememiş ve yasal tabela yerine asılamamıştır” dedi. detaylar haberimizde…

Bu saldırı aynı zamanda Devlete yapılmış bir saldırıdır

Ak İş merkezi yöneticisi Bahri Odabaş, 18 Mart 2019 Pazartesi günü saat 15.00 sularında yasal yollardan, yasadışı asılmış olan Haldız İş Merkezi tabelasını indirmek üzere geldiği iş merkezi önünde saldırıya uğramıştı.

Saldırıya uğrayan Odabaş, saldırganlar hakkında şikayetçi olmuştu. Ancak ifadesi alınan saldırganlar anında serbest bırakılmıştı.

Yaşanan bu talihsiz olaylardan sonra Ak İş merkezi yöneticisi Bahri Odabaş, Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy’a çağrıda bulundu.

Ak İş merkezi yöneticisi Bahri Odabaş Kocaeli Valisine yaptığı çağrıda şunları söyledi:

Kocaeli valisi, Sayın Hüseyin Aksoy’a açık ve acil çağrı!

Şahsıma yapılan saldırı, aynı zamanda devletin, valisine, polisine, hakim ve savcılarına, kanunlara, ve demokrasiye yapılmış bir saldırıdır!

18.03.2019 Pazartesi günü saat 15.00 civarında, Valilik tarafından Güvenlik için gönderilen, polislerin gözü önünde, görevimi yapmak, zorla, yasadışı olarak binaya astıkları Haldız İş Merkezi tabelasını indirip, yasal Ak İş Merkezi tabelasını astırmak için gittiğim, yöneticisi olduğum binanın önünde bana, öldürmek için saldıran, darp, küfür ve tehditlerde bulunan, Macit Haldız’ın iki çalışanı ve yeğenleri ile diğer şahıs, aynı zamanda devlete saldırmışlardır.

Beni korumak için gelen Devletin polisleri beni koruyamamış ve zorla asılan tabela indirilememiş ve yasal tabela yerine asılamamıştır.

En kısa zamanda ilgililere talimat vererek bu kanunsuz tabelanın indirilerek yerine yasal tabelanın asılmasını temin etmenizi talep ediyorum.

Aksi halde sizi istifaya davet etmek zorunda kalacağım.
Bilgi ve gereğini bekler saygılar sunarım.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica