Siyaset

Bugün izleyeceğimiz Filim bu kadar ama sonu mutlu bitiyor

Bugün izleyeceğimiz Filim bu kadar ama sonu mutlu bitiyor Muharrem İnce Kırşehir mitinginde Erdoğan ve Bahçeli’nin birbirleri hakkında geçmişte yaptıkları açıklamaları izleterek, “Film bu kadar ama sonu mutlu bitiyor” dedi. Bugün izleyeceğimiz Filim bu kadar ama sonu mutlu bitiyor detaylar haberimizde…

Bugün izleyeceğimiz Filim bu kadar ama sonu mutlu bitiyor

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırşehir mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın farklı tarihlerde yaptığı ve ‘bizi aldatamazlar’, ‘aldatıldık’, ‘başta şahsım olmak üzere ve bütün Türkiye’yi aldattılar’ sözlerinin yer aldığı videolara yer verdi. İnce Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin geçmişte birbirleri hakkında yaptıkları sert açıklamalara ve Necmettin Erbakan’ın AK Parti hakkında yaptığı açıklamalara da mitinginde yer verdi.

İnce konuşmasına, “Erdoğan AK Partiyi kurmadan Pensilvanya’da Fethullah Gülen ile görüştü” iddiasını sürdürerek başladı.

Muharrem İnce şunları söyledi:

“Nasuhi Güngör’ün kitabı…”

“Sen Fethullah Gülen’le görüştün mü partiyi kurmadan önce? ‘Görüşen namerttir’ dedi. ‘İspat etmezsen namertsin’ dedi bana. Dedim ki ona senin kimle gittiğini biliyorum. Adını açıklamıyorum çünkü ona zarar verme gücü var. Elimde bir kitap var. Nasuhi Güngör’ün kitabı: Yenilikçi Hareket… Erdoğan’ın yakın arkadaşı Nasuhi Güngör. Bunu aldı TRT’ye yönetici yaptı. Kitabın 89. sayfasını okuyorum. Erdoğan sen de dinle ama kumandayı duvara atma. ‘Erdoğan Mayıs 2000’de ABD’ye yaptığı gezide Pensilvanya’ya giderek Fethullah Gülen’le bir araya geldi…’ TRT Haber Dairesi Başkanı yaptığı kişi bunu yazmış. “

“Darphaneyi sana bağlayalım da sıcak sıcak ye bari”

“Bana dava açmış 100 bin liralık. Paraya doymuyor. En son diyeceğim, darphaneyi sana bağlayalım da sıcak sıcak ye bari. Bana dava açıyorsun da bu arkadaşını tekzip ettin mi sen? Gazeteciler sormuştu kitap okuyor musun diye, ‘hayır özetini okuyorum’ demişti. Herhalde bu kısmını çıkarmışlar.”

“Ben söylediklerimin arkasındayım”

“Sırayla anlatacağım. Mermilerin hepsini bir seferde harcamam. Biraz acı çeksin. Merkez Bankası’nda yanlış olur Muharrem İnce’de olmaz. İşkembe-i kübradan atmam. Dün bir de izlettiriyor meydanda. ‘Bakın İnce, Kılıçdaroğlu’na ne demiş’ diye… Demokratik bir yarış. Siyasette bu tür yarışlarda insanlar birbirlerini eleştirirler. Ben söylediklerimin arkasındayım. Ne dediysem o. Bakalım sen arkasında mısın?”

Sinevizyondan “Bizi kimse aldatamaz” ve “Aldatıldık” konuşmaları…

Muharrem İnce, platforma kurulan sinevizyondan, Kırşehirlilere Erdoğan’ın “Bizi kimse aldatamaz” dedikten sonra “Aldatıldık” ifadelerinin yer aldığı videolarını ve Bahçeli ile birbirlerine söyledikleri ağır sözlerin yer aldığı başka bir videoyu izletti. İnce “Bugün çok film izleyeceğiz ama film mutlu sonla bitiyor” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica