İGF

Bunalıma giren yaşlı adam Akarçay’a atladı

Afyonkarahisar’da yaşlı bir adam gittiği hastanenin bahçesindeki korkulukları aşarak kendisini Akarçay’a attı. Yaşlı adam yaklaşık 15 dakika kaldığı suyun içerisinden kurtarma ekiplerinin ısrarı üzerine uzatılan merdivene tırmanarak kurtuldu.

AFYONKARAHİSAR (İGFA)- Afyonkarahisar Devlet Hastanesi B Blok arkasında meydana gelen olayda, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bahçesine giden Muammer Y. (63) isimli adam psikolojik sorunlardan dolayı korkulukları aşarak Akarçay’a atladı. Yaşlı adamın suya atladığını gören çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler şahsın suda olduğunu görünce bölgeye İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü, itfaiye ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi.
Yaklaşık 1,5 metre derinliğindeki suda hareket etmeye çalışan yaşlı adam için suya merdiven uzattı. Muammer Y. merdiveni tutmayınca bu defa kurtarma ekipleri ve polis yaşlı adamı ikna etmek için uğraştı. Yaklaşık 5 dakikanın sonunda ikna olan Muammer Y., uzatılan merdivene tutunarak sudan çıktı.
Merdivenden çıkarken ağlayıp, serzenişte bulunduğu gözlenen Muammer Y., ambulans ile bahçesinde intihar girişiminde bulunduğu hastanenin Acil servisine kaldırıldı. Tedavisi devam eden Muammer Y. neden suya atladığı ise belirlenmesi polis tarafından inceleme başlatıldı.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica