Genel

‘Burak Erdoğan gözaltında’ iddiasına Avukatından açıklama

‘Burak Erdoğan gözaltında’ iddiasına Avukatından açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın İtalya’da göz altına alındığı iddialarına ilişkin avukat Ahmet Özel’den açıklama geldi. ‘Burak Erdoğan gözaltında’ iddiasına Avukatından açıklama detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

‘Burak Erdoğan gözaltında’ iddiasına Avukatından açıklama

İtalya’da göz altına alındığına ilişkin iddiaları avukatı Ahmet Özel’den yalanlama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın İtalya’da göz altına alındığına ilişkin iddiaları avukatı Ahmet Özel yalanladı.

“Bu bilgiler yalandır ve belirli bir amaca hizmet etmek için kasıtlı olarak uydurulmaktadır”

Avukat Ahmet Özel tarafından yapılan açıklamada, “Bu bilgiler yalandır ve belirli bir amaca hizmet etmek için kasıtlı olarak uydurulmaktadır” denildi.

Ahmet Özel’in açıklaması şöyle: “Bu akşam saatlerinden itibaren bir kısım twitter hesaplarından, müvekkilim Ahmet Burak Erdoğan’ın İtalya’da göz altına alındığına ilişkin bilgiler verilmiştir. Bu bilgiler yalandır ve belirli bir amaca hizmet etmek için kasıtlı olarak uydurulmaktadır. Bu yalan ve yanlış bilgilerin, hangi kirli ellerin ürünü olduğu aşikardır. Bu yalan haberlerle gündemi değiştirmek isteyen kirli ittifaklarla hukuki mücadelemiz devam edecektir.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica