Genel

Burak özçivit ve Fahriye Evcen çifti Eskişehire yerleşti

Burak özçivit ve Fahriye Evcen çifti Eskişehire yerleşti Sette sakatlanan Burak Özçivit’in içi rahat etmedi ve setin kurulduğu Eskişehir’e geri döndü! Burak özçivit ve Fahriye Evcen çifti Eskişehire yerleşti detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Burak özçivit ve Fahriye Evcen çifti Eskişehire yerleşti

‘Can Feda’nın çekimlerinde sakatlanan Burak Özçivit, dinlenmek yerine Eskişehir’e geri döndü. Yanında Fahriye Evcen’i de götürdü.

Burak Özçivit’in, Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı ‘Can Feda’ adlı filminin çekimlerinde ayak bileğinin yan bağları kopmuştu. Yaşadığı talihsiz olay sonrası İstanbul’a dönerek bir ay setlerden uzak kalmak zorunda kalan oyuncunun içi rahat etmedi ve setin kurulduğu Eskişehir’e geri döndü!

Filmin aynı zamanda yapımcılığını üstlenen ünlü isim, ekip arkadaşlarının morallerinin bozulmaması için yanlarında olmaya karar verdi. Özçivit’i eşi Fahriye Evcen de yalnız bırakmadı.

Lüks bir ev kiraladılar! Fahriye Evcen, Özçivit’le birlikte Eskişehir’e giderek ayağında sorun olduğu için hareketlerinde kısıtlı olan aşkına yardım ediyor. İkili ayrıca rahat etmek için de otel değil lüks bir ev kiraladı. Çiftin iki ay boyunca burada kalacağı öğrenilirken Fahriye Evcen sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunuyor. Anadolu gazetesi

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica