İGF

Bursa Büyükşehirli atletler İvak’ta 2 madalya kazandı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, Atıcılar Olmpik Atletizm Stadı’nda gerçekleştirilen Nurullah İvak Atmalar Şampiyonası’nda 1 altın, 1 bronz madalya kazanmayı başardı.

BURSA (İGFA) – Merhum milli çekiççi Nurullah İvak adına bu yıl 27.’si düzenlenen Nurullah İvak Atmalar Şampiyonası tamamlanırken, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları bu organizasyonu da madalyasız geçmedi. Atıcılar Olimpik Atletizm Pisti’nde gerçekleştirilen ve 2 gün süren organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 1 altın, 1 bronz madalya kazandı. 58 kadın, 63 erkek olmak üzere 121 sporcunun yer aldığı 27. Nurullah İvak Atmalar Şampiyonası’nda kulübün 7 sporcusu mücadele etti.

 ARZU ATLI ZİRVEDE

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda birçok başarı elde etmiş birbirinden iddialı sporcuların mücadelesine sahne olan şampiyonada cirit atma U20 kategorisinde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Arzu Atlı altın madalyayı boynuna takarken, aynı yaş kategorisi disk atma branşında İrem Aydın üçüncülük kürsüsüne çıktı. İlk gün cirit ve disk atma, ikinci gün ise çekiç ve gülle atma heyecanının yaşandığı organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Arzu Atlı cirit atmada 45,43’lük derecesiyle birinci olmayı başarırken, İrem Aydın disk atmada 40,80’lik derecesiyle bronz madalya kazandı.

 YALNIZ BIRAKMADILAR

Atıcılar Olimpik Atletizm Stadı’nda gerçekleştirilen şampiyonayı Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Karadeniz  de takip derken, 2 gün süren organizasyonda sporcularımızı yönetim kurulu üyelerimiz Basketbol Şube Sorumlumuz Dergah Alkan, Atletizm Şube Sorumlumuz Kadir Doktur ile Kulüp Müdürümüz Abdürrahim Demir ve Branşlar Sorumlumuz Ömer Hançer de yalnız bırakmadı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica