İGF

Bursa Çekirge’de trafik düzenlemesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Çekirge Mahallesi 1. Kanal Caddesinde yağmursuyu altyapı çalışması ile yol ve tretuvar düzenlemesi yapılacağından dolayı 12 günlük trafik güzergahı yeniden şekillendi.

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmanın başlayacağı 18.10.2021 Pazartesi gününden 01.11.2021 Pazartesi gününe kadar 12 gün süre ile Kanal Caddesinin 1. Murat Caddesi ile Bağlan Caddesi arasındaki kesimi taşıt trafiğine tümüyle kapalı olacağı bildirildi.

Vatandaşların özellikle İlker Çelikcan Devlet Hastanesine olan erişim taleplerinde aksama olmaması için alternatif koridorları kullanması gerektiğinin altı çizilen açıklamada, “Yolun taşıt trafiğine kapalı olduğu 12 günlük süre içerisinde 1. Kanal Caddesini kullanan (siyah çizgi ile belirtilen) 3/C, 4/B, 18, 19/C, 19/D, 19/E, 25/A, 29/A, 30 ve 96 hatlarındaki toplu taşıma araçları 2. Saray Sokak alternatif güzergahını kullanacaklardır. Çalışmalar kapsamında trafik akışında oluşabilecek aksaklıkların en aza indirilebilmesi için vatandaşların trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, mümkün oldukça çalışma bölgesi dışında alternatif koridorları tercih etmeleri büyük önem taşımaktadır” ifadelerine yer verildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica