İGF

Bursa Gürsu’da Başkan Işık pazarcılarla buluştu

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Meclis Üyeleri ve Bursa Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu’yla pazarcı esnafıyla kahvaltıda buluştu.

BURSA (İGFA) – Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Yenidoğan Kapalı Pazaryeri’nde kurulan Perşembe pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Işık, Taziye Evi’nde esnafla kahvaltı yaparak, sohbet etti. Ardından tezgahlara gezen Başkan Işık, esnaf ve vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık; sabahın erken saatlerinde tezgahlarını açan pazarcı kardeşlerimizle kahvaltı yaptıklarını belirterek, “Pazarcı kardeşlerimizin dertlerini dinleyip keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Esnaf ve halkımızın her zaman onların yanında olmak bizim en büyük gayemiz” dedi. Işık, “Yenidoğan Kapalı Pazaryeri ile hemşehrilerimizin dertlerine çare olan modern bir tesis kazandı. Bir pazar alanı olmaktan öteye geçen Kapalı Pazaryeri’mizde zabıtadan güvenlik merkezine, bebek bakım odasından bay- bayan mescitlerine, otoparktan çay ocağına ve taziye evine kadar bütün detaylarının düşünüldüğü bir tesis. Esnaf kardeşlerimiz Kapalı Pazaryeri’mizden önce kar, yağmur ve rüzgarla uğraştıkları şahit oluyorduk. Yenidoğan Mahallemiz’de hizmete açtığımız Kapalı Pazar Alanı’mız pazarcı esnafımızın satış yapabilmesi için en uygun ortamı oluşturduk. Bizi sofralarında ağırlayıp, hoş sohbet eden herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica