İGF

Bursa İnegöl’de yerli ginger

Zabıta ekiplerinin şehir içi ulaşımda rahat hareket etmesi için İnegöl Belediyesi Baykoca Proje Takımları, tamamen yerli ve milli 2 adet ginger üretti.

BURSA(İGFA)- Baykoca Atölyesindeki proje kapsamında yapılan yerli ve milli gingerlar, İnegöl Belediyesi’nde bugün düzenlenen törende Zabıta Müdürlüğüne teslim edildi.  

İnegöl Belediyesi hizmetlerinden biri olan Bakyoca Atölyesinde 8 ayrı projeden biri olan gingerlar için düzenlenen törende konuşan Alper Taban, “Şu ana kadar 100’ün üzerinde engelli bireyimizin gerek otomatik araç gerek manuel araçların tamir ve bakımlarını yaptılar. Gingerlar,  elektrikli ve 500 w motor gücüne sahip. Ortalama menzili 50 km, ortalama hızı da 25 km.Yapmaya da devam ediyorlar. Vatandaşımız da bundan çok mutlu. Çünkü bir muhatabı var. Günlerce beklemiyor, yedek ünite veriyoruz, ürünü alıyoruz bakımını ve tamirini yapıyoruz dedi.

ürkiye Belediyeler Birliği ile birlikte İspanya’dan yapılan bir davet üzerine Dünya Akıllı Şehirler Kongre Fuarına davet edildiklerini dile getiren Başkan Taban, “Daire müdürlerimizle katılarak neler yapıldığını inceleyeceğiz. Tabi dijitalleşme kıymetli ve önemli. Dijitalleşme alanında hayatı kolaylaştıracak adımları biz de atmak ve bu noktada yerimizi almak istiyoruz” dedi. 

 

 

 

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica