İGF

Bursa koylarında ücretsiz mavi tur keyfi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşları sahillerle buluşturmak hedefiyle Mudanya'dan düzenlediği ücretsiz ‘Mavi Tur’ seferleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katıldığı törenle başladı.

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı marifetiyle organize ettiği Ekim'e ayı sonuna kadar sürecek haftada üç gün ücretsiz ‘Mavi Tur’ seferlerini başlattı. Kadınlara ve çocuklara yönelik düzenlenen turlar kapsamında Bursa’nın koyları Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri Mudanya sahilinden yapılacak seferlerle gezilecek.
Mudanya'da BUDO İskelesi'nde düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Bursa'nın doğa, deniz, tarım, turizm, kaplıca gibi birçok konuda eşsiz bir şehir olduğunu belirten Başkan Aktaş, şehir içindeki yoğun iş hayatından dolayı yıl içerisinde denizi görmeyen veya göremeyen bir çok insanı da bu proje sayesinde denizle buluşturacaklarını söyledi.
Mahalle muhtarları işbirliğiyle gerçekleşecek turların ilki dolayısıyla tura katılan çocuklar tarafından açılış pastası kesildi. Başkan Aktaş ve beraberindekiler, körfez turunun ilk sakinlerini iskeleden el sallayarak uğurladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica