İGF

Bursa Mudanya’da İYİ Parti’den kırsal temaslara devam

Bursa’da İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığı, kırsal mahalle turlarını Hançerli ve Yörükyenicesi mahalleleriyle sürdürdü.

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Yörükyenicesi’nde üretici çiftçinin tarımsal sorunlarını dinleyen Hüseyin Hatipoğlu başkanlığıdaki İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığı, Hançerli’de ise şebeke sorunu yaşadıkları GSM operatörleriyle ilgili konunun takipçisi olma sözü verdi. Başkan Hatipoğlu, Yörükyenicesi Mahallesi ziyaretlerinde yem fiyatlarının fahiş şekilde yükseldiğini gözlemlediklerini belirterek, geçen yıl bu zamanlar bir çuval yemin 90 lira olduğunu, şu anda ise çuvalının 165 lira olduğunu kaydederek, “Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar çalışırken battıklarını dile getirdi. Hayvancılık yapan köylümüze yem vergisiz olarak verilmeli, toptan çiğ süt fiyatlarına da artan maliyetlerden dolayı gerekli oranda zam yapılmalı” diye konuştu.
Hançerli Mahallesi’nde vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyen Başkan Hatipoğlu, iletişim çağında olunduğu bir dönemde vatandaşların cep telefonlarıyla yaşadığı şebeke sorunun giderilmesi yönünde konunun takipçisi olacaklarını söyledi.
İYİ Partililer kırsala yaptıkları ziyaretlerde, mahalle muhtarlarına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kaleme aldığı ‘Nutuk’ kitabını da hediye etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica