İGF

Bursa Orhangazi temsilcisi Hürspor sezonu açtı

Bursa 1. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele edecek olan Orhangazi temsilcisi Hürspor, 2021-2022 sezon açılış programını Orhangazi Göl Tesisler’inde gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) – Bursa 1. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele edecek olan Hürspor, 2021-2022 sezonuna görkemli törenle start verdi. Orhangazi Göl Tesisleri’nde gerçekleştirilen sezon açılışı, kurban kesimi, veteranlar hazırlık maçı, Özel Erkim Rehabitilasyon Merkezi Öğrencilerinin özel maçı ve Mudanyaspor hazırlık maçlarıyla yapıldı.

Hürspor Kulübü Basın Sözcüsü ve Mali As Başkanı Muharrem Değirmen’in açılış konuşması ardından programa sağlık sorunları nedeni ile katılamayan Hürspor Kulübü Başkanı Gökhan Metin’in konuşması ise Genel Kaptan Nail Eker tarafından okundu. Gökhan Metin, konuşmasında; “Biz mahalle ve kulüp olarak kenetlendik ve bir hedefe yoğunlaştık fakat bu kulübe ve mahallemize verilmiş olan sözleri unutmadık ve her platformda takipçisi olacağız Çok kıymetli yerel yöneticilerimizden kulüp olarak beklentilerimiz büyük değil bizi Bursa futbol kamuoyunda yalnız bırakmayıp manevi olarak desteklemeleri daha önce verilen sözlerin yerine getirilmesi  Orhangazi’deki her spor kulübünün adil ve eşit şartlarda mücadele edebilmesi için adaletli bir sistemin oluşturulması kısacası adalet istiyoruz” dedi.

Düzenlenen programda ise kulübün efsane başkanı İlhami Akdağ’a anlamlı bir hediye verildi. Hürspor’un 2005-2006 sezonunda Süper Amatöre çıktığı sezon tüm futbolcu ve teknik heyetin imzaladığı forma Akdağ’a, önceki dönem Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Beytullah Güneş tarafından takdim edildi.

Dualar ve Kurban kesiminin ardından yapılan protokol konuşmalarının sonrası futbolcular tek tek takdim edilerek, taraftarla tanıştırıldı. Programda ardından Yeşil sarılı ekip daha sonra Mudanyaspor takımı ile açılış maçı yaptı. Hazırlık maçı ise Eray’ın pası ve Mehmet Ali Can’ın muhteşem golü ile 1-0 Hürspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica