İGF

Bursa Osmangazi’de Şadırvanlı Han’da ilahileri konseri

Osmangazi Belediyesi tarafından Şadırvanlı Han’da düzenlenen Muharrem İlahileri Konseri, akademisyen ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

BURSA (İGFA) – Osmangazi Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarıyla yeniden hayat bulan Kayhan Mahallesi’ndeki Şadırvanlı Han, kültür ve eğitim merkezi olarak hizmet veriyor.
Birçok değerli akademisyenin eğitim verdiği Şadırvanlı Han Eğitim Akademisi, Muharrem Ayı dolayısıyla önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Doç. Dr. Zinnur Kanık yönetimindeki Bursa Türk Müziği Topluluğu, ‘Muharrem İlahileri Konseri’ ile dinleyenleri mest etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da dinlediği konserde, birbirinden güzel eserler seslendirildi.
Program öncesinde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Muharrem Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Bu güzel ayda, bu güzel mekânda anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Şadırvanlı Han, tarihi mirası yeniden ayağa kaldırmaya yönelik çalışmalarımızın en güzel örneklerinden biri oldu. Bu eğitim ve kültür merkezinin aktif olarak hizmet vermesi için Uludağ Üniversitemiz ile birlikte çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Önümüzdeki eğitim öğretim yılı için de birbirinden önemli programlar hazırlandı” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica