İGF

Bursa Yunuseli’de trafiğe alternatif yol


Bursa trafiğinin rahatlatılması ve konforlu ulaşımın sağlanması için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yoğun konutlaşmanın olduğu Yunuseli bölgesinde önemli çalışmayı hayata geçirdi.

BURSA (İGFA)- Bursa’nın en çok konuştuğu trafiği sorununun çözümü için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın konforlu ve rahat ulaşımı için şehrin önemli noktalarında alternatif yol çalışmaları yürütüyor. Konutlaşmanın yoğun olarak yaşandığı Yunuseli bölgesine el atan Büyükşehir Belediyesi, Alman Kanalı üzerindeki Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi’nin yakınında bulunan bağlantı köprüsünden Armutköy’e dönen yolda çalışmalara start verdi. Toplam üç buçuk kilometre uzunluğundaki yolun bitirilmesiyle Yunuseli Mahallesi’ne girmeden Dereçavuş Mahallesi’ne ve Gündoğdu yoluna ulaşım sağlanacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yunuseli Alman Kanalı yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Aktaş, Bursa’ya nefes aldıracak yol çalışmalarından bir tanesini daha başlattıklarını söyledi. Bursa’nın hızla geliştiğini ve büyüdüğünü belirten Başkan Aktaş, ulaşımın çok konuşulduğu şehirde alternatif yolların açılmasının önemli olduğunu ifade etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica