Siyaset

Bursa’da AK Parti yönetimi Yıldırım’da mahalle başkanlarıyla buluştu

Bursa’da AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Yıldırım İlçesi’nde mahalle başkanları ile biraraya geldi.Toplantıda konuşan Başkan Gürkan, “Her kademeden dava arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile Bursamıza yakışır hizmetler vermek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

BURSA (İGFA) – Yıldırım ilçesinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa AK Parti Bursa Milletvekili Muhammed Müfit Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, il ve ilçe yöneticileri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Yıldırım Halkı ve AK Parti Yıldırım teşkilatlarının partilerinin kuruluşundan bu yana partilerine verdiği destekle, Bursa teşkilatlarının itici güçlerinden biri olduğunu belirtti. Başkan Gürkan, aynı zamanda kozmopolit nüfus yapısı ve üretken, çalışkan üretken yapısı ve tarihi, doğal zenginlikleri ile Yıldırım’ın Bursa’nın en önemli ilçelerinden biri olduğunun altını çizdi.

Başkan Gürkan, Bursa’nın tüm ilçelerinde mahalle başkanları ile düzenli aralıklarla gerçekleştirdikleri toplantılarla Bursa’nın her noktasındaki halkın talep ve sorunlarını not alıp, çözüme kavuşturduklarını belirtti. Mahalle teşkilatlarının AK Parti teşkilat yapısındaki önemine vurgu yapan Davut Gürkan, “Uç beylerimiz olan mahalle başkanlarımız sayesinde şehrimizin her noktasına ulaşabiliyor, gelen talepler ve öncelikler doğrultusunda en doğru hizmetleri verebilmemiz mümkün olabiliyor. Bu anlamda sizlerin yaptığınız her hizmet, çaldığınız her kapı, sıktığınız her el Bursamız ve teşkilatlarımız açısından çok önemli. Milletimize, şehrimize ve teşkilatlarımıza destek veren her kademeden dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Milletimizin desteği, tüm teşkilat mensuplarımızın özverili çalışmaları ile Bursa’ya ve Yıldırım’a yakışır hizmetleri getirmeye hep birlikte devam edeceğiz” dedi. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica