Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Bursa’da Doğa Sporları Topluluğu ile Yıldırım Belediyesi’nden patili dostlara mama

Bursa’ya bağlı Yıldırım Belediyesi’nin iyilik adına yürüttüğü ‘Değirmen Projesi’ kapsamında Bursa Teknik Üniversitesi bünyesinde yer alan Doğa Sporları Topluluğu ile işbirliği gerçekleştirildi.

Beyza SAKAR (BURSA İGFA)- Doğa Sporları Topluluğu ve Yıldırım Belediyesi’nin işbirliği ile İyilik hareketi adı altında yapılan sokak hayvanlarını besleme etkinliğinde, Doğa Sporları Topluluğu üyeleri Bursa’nın kırsal kesimlerinden biri olan Cumalıkızık ve çevresine yaşayan patili dostlara mama götürdü.

Sokak hayvanlarını soğuk kış günlerinde beslediklerini dile getiren Doğa Sporları Topluluğu Başkan Yardımcısı Selen Kolsuz, “Yıldırım Belediyesi ile yaptığımız bu işbirliği kapsamında, gerçekleştirilen etkinliğimizde Bursa’nın kırsal kesimi olan Cumalıkızık ve çevresindeki sokak hayvanlarına mama verildi. Dönüş yolunda daha temiz doğa için  çevrede gördüğümüz çöpleri topladık. Bunun yanında üniversitemizdeki can dostlarımızı da besledik. Etkinlik sonunda Yıldırım Belediyesi tarafından üniversitemize 3 adet kedi evi hediye edildi” dedi.

“EN BÜYÜK EKSİĞİMİZ EKİPMAN” 

Bursa Teknik Üniversitesi çapında en etkin ve aktif topluluklardan biri olduklarını belirten Kolsuz, “Topluluk kapsamında birçok etkinlik düzenliyoruz. Kamplar ve doğa yürüyüşlerimizle birlikte topluluk üyelerimizde vakit geçirmeye özen gösteriyoruz, daha birçok projemiz var fakat en büyük eksiğimiz ekipman.

Ekipman eksikliğinden dolayı etkinliklerimizi iptal etmek veya ertelemek zorunda kaldığımız zamanlar oluyor. Ya da talep fazla olmasına rağmen kontenjan sınırı koyuyoruz. Bunun içinde bize destek olacak kişi ve kurumları bekliyoruz. Son olarak Yıldırım Belediyesi ile işbirliği içinde yaptığımız Değirmen Projesi, hayatımızda yapılabilecek bütün iyilikleri kapsamayan bir proje. Bizde bu iyiliklerin içinde topluluğumuz ile birlikte yer aldığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica