İGF

Bursa’da ihracatın yıldızlarına platin ödül

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB), pandemi nedeniyle dünya ekonomisinin durma noktasına geldiği 2020 yılında özverili çalışmalarıyla ihracata ve ekonomiye katkı sağlayan üye firmaları ödüllendirdi.

BURSA (İGFA) – UHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Gündemir tarafından pandemiye rağmen yılmadan üreterek, Türk hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün üretim ve tasarım gücünü ve kalitesini dünyaya gösteren firmalara ödülleri takdim edildi.

Platin, altın, gümüş ve bronz olmak üzere 4 kategoride toplam 53 firma ödül almaya hak kazanırken, UHKİB’in Platin İhracat Ödülleri’nde ise ilk üçe giren firmalar; Yeşim Tekstil, Küçükçalık Tekstil ve Öz Tekstil’den oluştu.

UHKİB’in Platin İhracat Ödülleri’nde ilk üçe giren firmalara ödüller UHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Gündemir tarafından verildi. Başkan Gündemir, Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya’ya, Küçükçalık Tesktil Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Küçükçalık’a ve Öz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özkarakaşlı’ya ödülleri takdim etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica