Genel

Bursa’da uluslararası basketbol turnuvası

BURSA (İGFA)-Bursa’ya bağlı Nilüfer ilçesinde Frutti Extra Cup basketbol turnuvası gerçekleştirilecek. Nilüfer Belediyesi’nin de katkılarıyla olan turnuva 15-18 Eylül tarihleri arasında olacak. Nilüfer’in ev sahipliğini yapacağı uluslararası basketbol turnuvasının ilk müsabakası 15 Eylül Çarşamba günü yapılacak.
 Heyecanla beklenen basketbol turnuvası için yapılan basın toplantısına Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı  Başkanı Sezer Sezgin ile Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Basketbol  Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kızıl katıldı.  Başkan Erdem katıldığı basın toplantısında Bursaspor’un desteklerine teşekkür ederek,“Bu vizyon, Bursaspor’la beraber büyüyerek, daha da gelişecek.  Kadın voleybol ve erkek hentbol takımlarımızla Süper Lig’de mücadele ettiğimiz kentimizde, Bursaspor’umuzla birlikte basketbol branşında da alacağımız zaferlerle başarıları taçlandıracağız. Bu çalışmalarımızı, bundan sonra da devam ettireceğiz. Spor salonlarımız ve bütün spor alanlarımız Bursalılar’a ve Bursaspor’a her zaman açık. Frutti Extra Cup, kente yeni bir heyecan getirecek. Bütün sporseverleri müsabakaları izlemeye davet ediyorum” dedi
KENTLER SPORLA BERABER ANILIR
Basın toplantısında yer alan Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, “ Bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan Frutti Extra Cup turnuvasını geleneksel hale getirmek istiyoruz. Dünyada birçok  şehir var gidip göremediğimiz ama adını spor takımlarıyla bildiğimiz. 
Bursa’da bu şekilde olacak. İstanbul’a gelen bir turist, Bursa’ya da spor müsabakası izlemeye gelecek” dedi. Ömer Kızıl, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e spora verdiği destek için teşekkür etmeyi unutmadı.
Basketbol turnuvasını NTV Spor’ un Youtube hesabından canlı izleyeceklerini ve final maçı Frutti Bursaspor- Alba Berlin karşılaşmasının NTV’den naklen verileceğini duyurdu. Dört gün sürecek olan turnuvaya Frutti Extra Bursaspor, ALBA Berlin, Darüşşafaka Tefken, Aliağa Petkim, Semt 77  Yalovaspor, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımları katılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica