Raporlar

Bursalı: Kahraman Komutanımızla Son Görüşmemiz

Bursalı: Kahraman Komutanımızla Son Görüşmemiz

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, E.Org. Saldıray Berk’le, vefatından önce yaptıkları son görüşmeyi anlattı- akarhaber

E.Org. Saldıray Berk’le, yapılan son görüşmeyi anlatan Genel Sekreter Bursalı şu ifadelere yer verdi:

Kahraman Komutanımız http://E.Org. Saldıray Berk’le, Genel Saymanımız Şehmus Yıldırım Gençer ve Genel Başkan Yardımcımız Utku Reyhan’la birlikte evinde görüşmüştük. Her zamanki tevazusu, sadeliği ve sıcaklığıyla bizleri bahçesinde ağırladı. Komutanımızla arkadaş gibi olmuştuk. Her konuda gönül rahatlığıyla konuşabiliyorduk. Sağlık sorunlarından dolayı bir süredir görüşememiştik. Uzun uzun hasret giderdik ve Türkiyemiz üzerine konuştuk.

Komutanımız, daha biz konuya girmeden, Partimizin Vatan Savaşı siyasetinin doğruluğu ve haklılığını, Türkiye’nin ihtiyacı olan çözümün bu program olduğunu ve cesaretle mevcut çizgiyi savunmak gerektiğini anlattı. Her zamanki gibi tereddütsüzdü. Cephedeydi. Mehmetçik yürekli Komutanlarımızın en seçkinlerindendi.

Türkiyemizin karşı karşıya olduğu tehditler konusunda Komutanımız büyük bilinci, cesareti ve vicdanıyla önümüzdeki tehditleri saptıyordu. Özellikle NATO’nun Türk Ordusu ve ülkemiz için nasıl büyük bir tehdit olduğunu, askerlik hayatı boyunca yaşadığı tecrübelerden örnekler vererek uzunca anlattı. Taviz verilemeyecek en önemli konunun ABD ve NATO tehditlerine karşı dik durmak olduğunu belirtirken, bazı silah arkadaşlarına bu konuda dik durmadıkları için sessizce sitemde bulunuyordu. Bozgunculuğa sonuna kadar karşıydı ve Ordumuzu yıpratmamak adına eleştirilerini kamuoyu önünde yapmayacağını söyledi.

Atatürk’e ve Cumhuriyet’e bağlılığını sık sık vurguladı. Milli Devlete karşı sorumluluğunu, kendi hayatıyla özetliyordu. Cumhuriyetin kendisinin elinden tuttuğunu, yetiştirdiğini, bu halkın imkanlarıyla Orgeneralliğe kadar geldiğini ve milletimize hiçbir zaman ödenmeyecek bir borcumuzun olduğunu anlattı.

“BÜTÜN DÜNYA BİLSİN DİYE VATAN PARTİSİ’NE KAYDOLDUM”

Sohbet biterken umut doluydu. Vatan Partisi kırmızı çizgim diyordu. “Bütün dünya nerede durduğumu bilsin diye Partimize kaydoldum” dedi. Partimizin gençliğini büyük bir gurur ve mutlulukla izlediğini, isim isim hepimizi yakından takip ettiğini ve moral bulduğunu anlatıyordu.

Önümüzdeki zor dönemlerde cephedeki en büyük güç kaynağımız, http://E.Org. Saldıray Berk’in cesareti ve erdemleri olacak. Komutanımızın özlediği başı dik ve Üreten Türkiye’yi inşa edeceğiz. Hasret kaldığımız Türkiye ufuktadır ve Saldıray Berklerin omuzlarında yükselecektir. Söz veriyoruz. Acımız büyük ancak Komutanımızı emanet ettiğimiz toprağımız nice kahramanlar yetiştirmeye hazır, daha güçlü, daha cesur ve daha bereketlidir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica