Genel

Büyük fuhuş operasyonunda 103 tutuklama

Büyük fuhuş operasyonunda 103 tutuklama Ankara’da, internetten tanıştıkları kişileri para karşılığı cinsel ilişki vaadi ile kandırıp, gasp ettiklerinin belirlenmesi üzerine masaj salonu ve sauna adı altında ruhsatsız işletilen 70 farklı adreste gözaltına alınan 237 kişiden 103’ü tutuklandı. Büyük fuhuş operasyonunda 103 tutuklama detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Büyük fuhuş operasyonunda 103 tutuklama

Ankara’da son bir yıl içinde masaj salonu ve sauna adı altında ruhsatsız işletilen bazı yerlerde gasp olaylarının artması üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Gasp Büro Amirliği ekipleri, ocak ayından bu yana 70 ayrı adrese operasyon düzenledi.

“…internet üzerinden tanıştıkları kişileri…”

Operasyonlarda, internet üzerinden tanıştıkları kişileri, para karşılığı cinsel ilişki vaadi ile masaj salonu ve sauna adı altında ruhsatsız işletilen yerlere çağırarak tuzağa düşüren 92 kadın gözaltına alındı. Tuzağa düşürülenleri silah tehdidi ile darp ederek gasp eden 145 erkek şüpheli de yakalandı.

Tutuklandılar

Gözaltına alınan 237 şüpheliden 103’ü, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet yetkilileri, vatandaşları tür olaylara karşı uyardı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica