Genel

Büyük usta Metin Ateş twenkli life’ta fırtınalar estirdi

Büyük usta Metin Ateş twenkli life’ta fırtınalar estirdi Kocaeli’den dünya ya açılan kültür mirasını günümüze taşıyan uluslararası sanatçımız Kuklacı / Yazar Metin Ateş; İzmit Kullar Mevkiinde bulunan Twenkli Life sosyal yaşam alanında gerçekleştirilen ‘eski zaman sanatları’ etkinliklerinde muhteşem gösterisi ile sahne aldı. Büyük usta Metin Ateş twenkli life’ta fırtınalar estirdi detaylar haberimizde…

Büyük usta Metin Ateş twenkli life’ta fırtınalar estirdi

“Eski zaman sanatları etkinlikleri”

Kocaeli’nden dünya ya açılan kültür mirasını günümüze taşıyan uluslararası sanatçımız Kuklacı / Yazar Metin Ateş; İzmit Kullar Mevkiinde bulunan Twenkli Life sosyal yaşam alanında gerçekleştirilen ‘eski zaman sanatları’ etkinliklerinde muhteşem gösterisi ile sahne aldı.

Kukla gösterisi
Kukla gösterisi…

“İş Çok Okumayana İş Yok”

Birçok gösteri ve etkinlikle ile muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yapan Twenkli Life ta Büyük Usta Metin Ateş Müzikal Kukla Gösterisi ve Güldürü dalında 1985’te kaleme aldığı ve 33 yıldır sahnelediği ‘İş Çok Okumayana İş Yok’ isimli oyunu ile yediden yetmişe herkese eğlenceli saatler yaşattı.

Minikler ve palyaçolar…

Gösteriyi küçük yumurcaklar ve aileleri heyecanla izledi…

Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan minik yumurcaklar Kuklalarla ve güldürü ile yerlerinde duramadı. Hınca hınç dolu kalabalık arasında sahnelediği etkinliği gerçekleştiren Metin Ateş‘i oradaki siteler sakinleri ve küçük yumurcakların aileleri de heyecanla izledi. Tam bir eğitim oyunu olan ‘İş Çok Okumayana İş Yok’ minik yumurcaklara ve toplumumuza büyük mesajlar vererek herkesi güldürmeye ve düşündürmeye devam edeceğe benziyor. Bizde büyük ustamız kuklacı Metin Ateş‘e başarılarla dolu uzun sanat yılları diliyoruz.

Twenkli Life sosyal yaşam alanında ilgiyle izlenen gösterinin izleyicileri
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica