Mustafa Göksel

Büyük usta Mustafa Enül (Suzidil Mustafa) arşivinin 4’üncü bölümü

Büyük usta Mustafa Enül (Suzidil Mustafa) arşivinin 4’üncü bölümü Atatürk Dönemi eserlerine kadar birçok anekdotu sizlerle buluşturacağız. Büyük usta Mustafa Enül (Suzidil Mustafa) arşivinden yeni bölüm yorum/haber

Suzidil arşivi…

Büyük usta Mustafa Enül (Suzidil Mustafa) arşivinin 4’üncü bölümü

Türkiye de sayısız eserler bulunduran geleneksel Türk müziğimiz; yani Türk Musikisi ve Türk Sanat Müziğimiz ile geleneksel ulusal ve yöresel Türkülerimiz‘i en güzel şekilde barındırarak; Türkiye’deki en büyük nadir arşivlerden birisine sahip olan Mustafa Enül hocamıza sık sık konuk oluyoruz.

Atatürk dönemi eserleri…

Kendisinin de onayı ile sizlerle buluşturduğumuz arşivinde daha nice büyük eserleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğim. Griftzen Asım Bey’den tutun da, Saadettin Kaynak mı ararsınız, Selahattin Pınar mı… Atatürk Dönemi eserlerine kadar birçok anekdotu sizlerle buluşturacağız.

Suzidil’in arşivinden..

Vefa borcumuz…

Hacı Arif Bey, Hafız Burhan, Hafız Kemal Beylerden tutunda İsmail Dede Efendi’ ye kadar Cumhuriyet dönemi ve öncesindeki Osmanlı Eserleri Arşivi bile mevcut. Güzel ülkeme Türkiye’mize nice sayısız yıldız sanatçılar ve starlar çıkaran; Ve yetiştiren büyük usta Mustafa hocamızın bu eserlerini ve arşivini paylaşmak; ustalarımıza ve başta Mustafa Enül hocamıza bir vefa borcumuzdur. Bu amaçla yeni nesilde yetişen sanatçılarımıza da örnek teşkil etmekteyiz.

Suzidil’in arşivinden.
Suzidil’in arşivinden
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica