Genel

Büyükakın: “Her çocuk mutlu olmayı hak ediyor”

Başkan Büyükakın: Her çocuk mutlu olmayı hak ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çık Dışarıya Oy-na-ya-lım!’’ adı altında 12 ilçede 24 noktada başlayan çocuk şenliğinin bir durağı olan İzmit Sekapark alanında çocuklarla ve ebeveynleriyle buluştu

Eğlenceli bir o kadar da mutlu anların yaşandığı etkinlikte Başkan Büyükakın, çocuklarla çocuk oldu, onlarla birlikte o anların keyfini çıkardı. Etkinlik alanındaki çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, “Çocuklarımızın çok mutlu olduğunu gördüm. Anne ve babalarımız da mutluydular. Biz tam da bunu istiyoruz. Onların mutlu olduğu hizmetler ve bu benzeri sosyal etkinliklerle ailelerimizin keyifli zaman geçirmelerini arzu ediyoruz” dedi.

ÜLKEMİZİ GÜZELLEŞTİREN YEGÂNE ŞEY ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜDÜR

Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’ın da yer aldığı etkinliklerde çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan Büyükakın, ritim etkinliğine de katıldı. Çocukların arasında onlara eşlik eden Başkan Büyükakın, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, “Şunu çok net biliyoruz ki; şehrimizi, ülkemizi ve dünyayı güzelleştiren yegâne şey çocukların tebessümüdür, mutluluğudur. Bizim gayemiz de onların gülmeleri ve mutlu olacağı alanları oluşturmaktır. Sadece bu gibi etkinliklerle çocuklarımızın yanında olmuyoruz, hayatın her alanında eğitimden spora, sağlıktan sosyal hizmetlere kadar tüm çocuklarımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

“HİÇBİR ÇOCUK HER AN ÖLÜM KORKUSUYLA YAŞAMAZ”

“Bu alandaki çocuklarımızın mutluluğunu ve gülümsemelerini görmekten daha güzel daha büyük bir mutluluk yok” diyen Başkan Büyükakın, “Çocuklarımızın o güzel ve temiz kalplerine güzel şeylerle dokunmak istiyoruz. Büyükşehir Belediyemiz bir çocuğun kalbinden daha geniş ummanın olmadığını çok iyi biliyor. Ekiplerimizin bu noktada güzel işler yapıyorlar. Dünyada savaşların, çatışmaların, açlık ve kıtlıkların olduğu bir dönemden geçiyoruz. İnşallah dünyadaki hiçbir çocuk gece uykuya aç girmez, açlıktan ağlamaz, her an ölüm korkusuyla yaşamaz. Biz sadece dünyadaki tüm çocukların mutluluğunu istiyoruz. Hiçbir çocuk, hiçbir masum çocuk, gece evine atılan bombayla ölmesin istiyoruz. Her çocuk mutlu olmayı hak ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica