Siyaset

Çakır: “Benim Atam, Tüm Dünyanın Saygı Duyduğu Lider”

Çakır: “Benim Atam, Tüm Dünyanın Saygı Duyduğu Lider”

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır’ın, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı – akarhaber

Millî mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, hayatını aziz milletimizin vatan bildiği toprakların bağımsızlığına adamış, ülkemizin içinde bulunduğu tüm imkansızlıklara rağmen necip milletimizden aldığı güç ve destekle Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur.

Büyük Önder ATATÜRK, Cumhuriyet’i kurarak Türk milletinin, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmasını ve ilelebet varlığını sürdürmesini hedeflemiştir. Onun ileri görüşlülüğü, devlet liderliğindeki üstün kabiliyeti, ilme ve fenne verdiği değer ise tüm dünyanın saygı duyduğu liderlerden biri yapmıştır.

10 Kasım, tüm dünyada tanınan ve saygı duyulan bir önderin aramızdan ayrılışının yıldönümüdür. Her gün olduğu gibi bugün de ecdadımızın bizlere emanet bıraktığı cennet vatanımızı canla başla korumanın ve ileriye taşımanın gayreti içerisinde olmalıyız.

Milli ve manevi değerlerimize bağlı, kültür ve tarihimize değer vererek gelecek nesillere taşıyacak çocuklar yetiştirmek, bizlerin görev ve sorumluğundadır.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün ”Kadınlarımız için asıl mücadele alanı, asıl zafer kazanılması gereken alan, biçim ve kılıkta başarıdan çok, ışıkla, bilgi ve kültürle, gerçek faziletle süslenip donanmaktır. Ben muhterem hanımlarımızın Avrupa kadınlarının aşağısında kalmayacak, aksine pek çok yönden onların üstüne çıkacak şekilde ışıkla, bilgi ve kültürle donanacaklarından asla şüphe etmeyen ve buna kesinlikle emin olanlardanım.” sözünde anlattığı gibi kendimizi geliştirme yolunda ve bize bırakılan güzel vatanımızın gelişmesi adına üzerimize düşeni yapmayı hedefliyoruz.

Cumhuriyet’imizin kurucusu ulu önderimizin ebediyete intikal edişinin 84. yılındayız. Vatanımıza ve bağımsızlığımıza her koşulda sahip çıkmanın sorumluluğumuz olduğunu hiçbir zaman unutmayacağımızın bilinciyle, aramızdan ayrılışının 84. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sevgi, saygı, rahmetle anıyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica