Genel

Çanakkale Şehitleri için CHP’li gençler hoşaf dağıttı

Çanakkale Şehitleri için CHP’li gençler hoşaf dağıttı Andız, “Onlar yokluk içinde büyük bir kahramanlık destanı yazarak, vatanı bizlere emanet ettiler. Sonuna kadar kollamak ve korumakta bizim görevimiz” dedi. detaylar haberimizde…

Çanakkale Şehitleri için CHP’li gençler hoşaf dağıttı

Vatandaşlardan takdir geldi
Vatandaşlar duygulandı

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve yönetimi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü nedeniyle şekersiz üzüm hoşafı dağıttı.

Etkinlik üç ilçede yapıldı

Deniz Karamert– 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104.yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Gençlik Kolları İl Örgütü 17 Mart Pazar günü saat 13.00 da İzmit Sekapark’ta, saat 14.00 da, Derince 60 Evler Sahilinde ve saat 15.00’da Gölcük Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda üzerinde şehit askerlerimizin isimlerinin yazdığı bardaklar içerisinde şekersiz üzüm hoşafını vatandaşlara dağıttı.

Hoşaf servis hazırlığı
CHP gölcük gençleri

Temsil katılımı yoğun oldu

Düzenlenen etkinliklere CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve yönetimi, CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar; CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve eşi Av. Nurdan Sarıbay, CHP İl Başkan Yardımcısı Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimi; CHP İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Engin Akbulut ve yönetimi, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Alparslan Seymen, CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer ve yönetimi; CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe, CHP Derince Gençlik Kolları Başkanı Özlem Duruk ve yönetimi, Derince genç Meclis Üyesi adayı Rıza Özcan Elden; CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve yönetimi ve CHP’li gençler katıldı. Kurulan stantlarda İzmit Belediye Başkan adayı Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet; Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe ve Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’nin seçim kitapçıkları da dağıtıldı.

Anma günü gençlik hareketi

“Şehitlerimizin yemek listesi ekmek ve şekersiz üzüm hoşafı”

Bu vatan kurulurken çok sıkıntılar çekildi, çok zor günlerden geçildi ve on binlerce Mehmetçiğimiz bu uğurda can verdi diyen CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, Çanakkale Zaferi‘ni insanlara hatırlatmak ve şehitleri anmak için gerçekleştirilecek bu etkinliğin çok anlamlı bir gün” dedi. 18 Mart Çanakkale Zaferi şehitlerinin yemek listesinin ekmek ve şekersiz üzüm hoşafı olduğunu dile getiren Andız, “Onlar yokluk içinde büyük bir kahramanlık destanı yazarak, vatanı bizlere emanet ettiler. Sonuna kadar kollamak ve korumakta bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica