Genel

Canlı yayında çocukları bu şeytandan kurtarın diye isyan etti

Canlı yayında çocukları bu şeytandan kurtarın diye isyan etti Karşımızda bir sapık var! Başka bir sözcük bulamıyorum sapık bu adam yahu! O Milli Eğitim’de çalışanların bu adamın amirlerinin kız çocukları varsa ona göre baksınlar. Canlı yayında çocukları bu şeytandan kurtarın diye isyan etti detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Canlı yayında çocukları bu şeytandan kurtarın diye isyan etti

Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek canlı yayında isyan etti

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan Ayşe-Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan ve beden eğitimi dersine çıkan kız öğrencileri görünce tahrik olduğunu söyleyen Felsefe Öğretmeni Ercan Harmancı’ya yönelik bir sert tepki de Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek’ten geldi.

“Eğitim – Sen sendikasına üye olan öğretmenler işte eylemlere katılıyor protestolara katılıyor diye OHAL’i bahane edip hazırladığı listelere koyuluyor ihraç ediliyor”

CNN Türk‘te yayınlanan Parametre programında konuşan Deniz Zeyrek, Felsefe Öğretmeni Ercan Harmancı, için “Eğitim – Sen sendikasına üye olan öğretmenler işte eylemlere katılıyor protestolara katılıyor diye OHAL’i bahane edip hazırladığı listelere koyuluyor ihraç ediliyor. Karşımızda bir sapık var! Başka bir sözcük bulamıyorum sapık bu adam yahu! O Milli Eğitim’de çalışanların bu adamın amirlerinin kız çocukları varsa ona göre baksınlar. Üstelik felsefe öğretmeni ya! Felsefe çok önemli bir ders… Bir kere tipinde bir sorun var ikincisi de sapık! Bunu da ihraç edin.” dedi. Konuşmasına devam eden Zeyrek “Çocukları bu şeytandan kurtarın” diye isyan etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica