Siyaset

Cem Uzan yeniden genel başkan olarak siyasete dönüyor

Cem Uzan yeniden genel başkan olarak siyasete dönüyor Cem Uzan, bugün yapılacak olan kongreyle Genç Parti Genel Başkanı olarak siyasete dönüyor. Uzan, bugün yapılacak olan kongrede tek aday genel başkan adayı olacak. Cem Uzan yeniden genel başkan olarak siyasete dönüyor detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Cem Uzan yeniden genel başkan olarak siyasete dönüyor

Sonsöz Gazetesinden Orhan Uğuroğlu’nun haberine göre, Cem Uzan yeniden Genç Parti Genel Başkanı olarak siyasete dönüyor. Genç Partinin Olağanüstü Büyük Kongresi, 7 Mayıs Pazartesi günü (bugün), Ankara’da Green Park Otel’de yapılacak. Cem Uzan’ın, kongreye tek genel başkan adayı olarak katılacağı belirtildi.

Genç parti yetkilileri Uzan’a verilen mahkumiyetlerin ‘FETÖ’cü savcı ve hakimler tarafından kurulan kumpas sonucunda olduğunu’ savunuyorlar…

Fransa’da yaşayan Cem Uzan’ın bazı mahkumiyet kararları bulunuyor. Genç Parti yetkilileri Uzan’a verilen mahkumiyet kararlarının siyasi olduğunu ve “FETÖ’cü savcı ve hakimler tarafından kurulan kumpas sonucunda olduğunu” savunuyorlar. TMSF, 2004 yılında Uzan Grubu’na ait tüm şirketlere el koymuştu.

Genç Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerinde yüzde 7.25 oy almıştı

10 Temmuz 2002’de, Cem Uzan’ın genel başkanlığında kurulan Genç Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerinde yüzde 7.25 oy almıştı. Genç Parti, 22 Temmuz 2007 seçimlerinde yüzde 3.03 oy alırken, 29 Mart 2009 yerel seçimlerine ve 2011 genel seçimlerine katılmama kararı vermişti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica