Genel

Cemal Enginyurt Gülümse Kafe Lavanta’nın açılışına katılacak

Cemal Enginyurt Gülümse Kafe Lavanta’nın açılışına katılacak

Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İzmit Belediyesinin hizmete açacağı İzmit Lavanta Parkı ve içerisinde yer alan Gülümse Kafe Lavanta’nın bugün gerçekleştirilecek açılışına katılacak

İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta bugün saat 18.30’da gerçekleştirilecek törenle açılacak. İzmitlilere yeni bir sosyalleşme alanı olarak kazandırılan tesisin açılışına Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın’ın ardından, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un da katılım sağlayacağı açıklandı. Çok sayıda protokol üyesinin ve vatandaşın katılacağı program, dolu dolu etkinliklere sahne olacak.

İLK LAVANTA HASADI

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak Lavanta Parkı’nın açılışında, parka dikilen lavantaların da ilk hasadı yapılacak. Çayırköy Mahallesi Korukent Caddesi No:19 adresindeki parkın açılışına katılmak isteyen vatandaşlar için Cumhuriyet Parkı’ndan saat 17.30’da, Çayırköy Mahallesi Gölkent Malazgirt meydanından ise saat 18.00’de servis kaldırılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica