Genel

Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili Konsoloslukta yeni detaylar

Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili Konsoloslukta yeni detaylar 150 kamera görüntüsünü inceleyen güvenlik güçleri şüpheli 7 Suudi Arabistanlı 7 kişinin kimliğini tespit etti. Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili Konsoloslukta yeni detaylar haberimizde…

Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili Konsoloslukta yeni detaylar

Konsolosluğu net gören iki kamerada ise Kaşıkçı‘nın çıkış görüntüsü bulunamadı. Konsolosluktaki adli işlemler için de bir başsavcıvekili ve bir cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

Belirsizlik sürüyor…

Muhalif Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı‘nın akıbeti belirsizliğini koruyor.

150 kamera inceleniyor…

Güvenlik güçlerinin konuyla ilgili soruşturmasında yeni bilgilere ulaşıldı. Bölgedeki 150 güvenlik kamerasının görüntüleri inceleniyor.

“Cemal Kaşıkçı’nın giriş görüntüsü var, çıkış görüntüsü yok”

Konsolosluğu net olarak gören iki kamerada Cemal Kaşıkçı‘nın 13.00 sıralarında binaya girdiği görüntüler bulundu ancak çıkışına dair görüntünün ise bulunamadığı bildirildi.

Konsoloslukta 1.5 saat içinde eşkaller belirlendi…

Öte yandan Suudi Arabistan uyruklu 7 şüphelinin kimliği ve eşkali belirlendi. Bu 7 kişinin Kaşıkçı konsolosluğa girmeden 30 dakika önce konsolosluğa girdiği ve 14.00 sıralarında ayrıldığı güvenlik birimlerinin tespitleri arasında.

3 aracın plakası tespit edildi…

Güvenlik kameralarında 3 aracın konsolosluğa girdiği tespit edildi. Çıkışta 3 araçtan birinin farklı yöne gittiği belirlendi. Aynı yöne giden iki aracın plakası tespit edildi.

Konsoloslukta arama yapılacak…

Delil araştırması için istenen izin doğrultusunda önümüzdeki günlerde konsoloslukta inceleme yapılacak. Soruşturma kapsamında konsolosluk çalışanlarının da ifadesi alınması bekleniyor.

Bir Başsavcıvekili ve bir Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı‘nın kaybolmasına ilişkin, konsolosluktaki adli işlemler için bir başsavcıvekili ve bir cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

2 Ekim’den bu yana bir daha görülmedi…

Washington Post gazetesi yazarı muhalif Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim salı günü resmi işlemler için Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğuna gittikten sonra ortadan kaybolmuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica