Siyaset

Cengiz Sarıbay Eşme halkından Tamam sözünü aldı

Cengiz Sarıbay Eşme halkından Tamam sözünü aldı 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarını durmaksızın sürdüren CHP’liler, Eşme sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Cengiz Sarıbay Eşme halkından Tamam sözünü aldı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Cengiz Sarıbay Eşme halkından Tamam sözünü aldı

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve partililer, Eşme ziyaretinde mahalle sakinlerinden 24 Haziran seçimleri için ‘Tamam’ sözü aldı.

Eşme de esnaf ziyareti…

İftardan sonra esnaf ziyareti…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Saymanı Naim Keskin ve partinin 27. Dönem milletvekili adayı Anıl Acurman önceki akşam Kartepe Eşme Mahallesi’ndeki esnaflar ile bir araya geldi. CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve CHP Kartepe Kadın Kolu Başkanı Kurtuluş Versan’ın da eşlik ettiği heyet iftar sonrasında Eşme sakinlerini ziyaret etti.

Cengiz sarıbay ve ekibi esnaf ziyaretinde

Mitinge davet…

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarını durmaksızın sürdüren CHP’liler, Eşme sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Ziyaret ettikleri esnaf dükkanları ve köy kahvehanelerinde seçimler için CHP lehine olumlu görüşler alan partililer, Eşme sakinlerinden sandıklar için ‘Tamam’ sözü alırken, 9 Haziran Cumartesi Günü Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin katılımı gerçekleşecek Kocaeli mitingine ise herkesi davet etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica