Siyaset

CHP 212 belediye başkan adayını parti meclisinde belirledi

CHP 212 belediye başkan adayını parti meclisinde belirledi CHP’de 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için 212 Belediye Başkan adayı daha belli oldu. Böylelikle CHP’de şimdiye kadar 464 belediye başkan adayı netleşti. CHP 212 belediye başkan adayını parti meclisinde belirledi detaylar haberimizde…

CHP 212 belediye başkan adayını parti meclisinde belirledi

Bazı büyükşehirler ile il belediye başkan adayları da açıklanırken halen Belediye Başkanı olan 40 isim yerlerini korudu. Listede Tunceli‘nin Ovacık belediye başkan adayının ismiyse dikkat çekti.

Dün de 7 büyükşehir ve 10 ilin de belediye başkan adayı belli olmuştu

CHP‘de şimdiye kadar 1 büyükşehir ve 10 ilin de olduğu 252 aday açıklanmıştı. Dün de 7 büyükşehir ve 10 ilin de olduğu 212 aday daha belli oldu. Toplamda 8 büyükşehir 20 il başkan adayı netleşti. Mevcut belediye başkanları ile devam eğilimi de dikkat çekti.

Parti Meclisi üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil süprizi…

Kurultay toplama sürecinde Muharrem İnce‘nin yanında yer alarak imza veren Parti Meclisi üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil‘in Konya Ereğli belediye başkan adayı olarak gösterilmesi dikkat çekti.

7’si Büyükşehir 8 mevcut belediye başkanı tekrar aday…

Büyükşehir Belediye Başkanlarından Hatay‘da Lütfü Savaş, Eskişehir‘de Yılmaz Büyükekşen, Tekirdağ‘da Kadir Albayrak, Muğla‘da Osman Gürün, Aydın‘da Özlem Çerçioğlu yeniden aday gösterildi. Mevcut başkanlardan Çanakkale‘de Ülgür Gökhan, Edirne‘de Recep Gürkan, Tekirdağ‘da Kadir Albayrak yeniden bu görev için aday yapıldı.

Ardahan’a eski vekil…

Ardahan‘da eski milletvekili Faruk Demir, Bilecik‘te Semih Şahin aday olurken, Çankırı‘da Mustafa İbişoğlu, Malatya Büyükşehirde Soner Gökçe, Mardin Büyükşehirde Süleyman Sarı, Sinop‘ta Barış Ayhan aday gösterildi.

Cafer Kırmızıçiçek tekrar aday…

Çorum‘da Özgür Kılıç, Karaman‘da Emin Ege, Kırşehir‘de Selahattin Ekicioğlu, Tunceli‘de ise Yusuf Kenan Aydın aday gösterildi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun memleketi olan Tunceli‘nin Nazimiye ilçesinde ise mevcut başkan Cafer Kırmızıçiçek tekrar aday yapıldı.

Tunceli Ovacık’ta Mustafa Sarıgül aday oldu

Listede Tunceli Ovacık ilçesindeki adayın ismiyse şaşkınlık yarattı. İlçede komünist başkan olarak bilinen TKP’li Fatih Mehmet Maçoğlu ve diğer partilerin adaylarına rakip olarak Mustafa Sarıgül aday gösterildi.

Liste 1
Liste 2
Liste 3
Liste 4
Liste 5
Liste 6
Liste 7
Liste 8
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica